SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bağışa Plaketle Teşekkür

A- A+ PAYLAŞ

Yazar Cumali Ünaldı, İnönü Üniversitesi kütüphanesine 1700 adet kitap bağışında bulundu. Rektör Prof.Dr. Bekir Çelik, bağış nedeniyle Ünaldı'ya teşekkür etti.

Üniversitenin konuya ilişkin bülteni şöyle:

" Gazeteci - Yazar Cumali Ünaldı’dan Üniversitemiz Kütüphanesine Anlamlı Katkı Üniversitemize, kütüphanesindeki kitapları hediye eden Gazeteci-Yazar Cumali Ünaldı’ya yapmış olduğu bu anlamlı katkıdan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından plaket verildi.

Rektörlük makamında gerçekleşen plaket takdiminde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya’mızın yetiştirdiği değerli büyüğümüz Cumali Ünaldı Bey, kütüphanesini üniversitemize hediye ederek örnek bir davranışta bulunmuştur. Bizleri memnun eden bu katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Dünyadaki bazı ülkelerin kitap okuma oranları ile kişilerin kütüphanelere olan bağlılığını ve okumaya verdikleri önemi değerlendiren Gazeteci – Yazar Cumali Ünaldı, bu oranların ülkemizde çok düşük olduğunu belirtti. Kitap okumayı çok sevdiğini ifade eden Ünaldı, kendi kütüphanesinde bulunan kitapları üniversite kütüphanesine hediye etme onurunu yaşamaktan memnun olduğunu söyledi. Ünaldı, kendisini mutlu edecek olan böylesi bir fırsatı tanıdığı için Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’e teşekkür etti.

Gazeteci- Yazar Cumali Ünaldı’nın hediye ettiği ve sayısı yaklaşık 1700 adet olan muhtelif kitap ve dergi üniversitemiz kütüphanesinde okurların kullanımına sunuldu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız