SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bağlantı Yollarına Bakım

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:47:02
Bağlantı Yollarına Bakım
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya merkezin yanı sıra, ilçelerde de hizmetlerini sürdürüyor. Doğanşehir ilçesinde bulunan ve aynı zamanda Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi ile Kahramanmaraş’ın Nurhak İlçelerinin bağlantılarını da sağlayan yolda, bakım-onarım ve asfalt çalışması yapıyor. 

 Toplamda 32 kilometre uzunluğunda olan ve Doğanşehir’e bağlı Günedoğru, Söğüt, Elmalı, Gövdeli, Kapıdere, Küçüklü, Beğre, Örencik, Kadılı mahallelerinin de kullandığı yol, köhne yapısından kurtarılıyor.

 Ağır bir bozulmaya uğrayan yolda sathi kaplama öncesi gerekli olan bakım ve onarım çalışmalarına geçtiğimiz hafta başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi yolda 2 bin 200 ton malzeme kullandı.

Gölbaşı-Nurhak karayoluna kadar devam edecek bakım ve onarım çalışmalarının sonunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi yolda 2 kat sathi kaplama asfalt çalışması yaparak yolu standartlara uygun hale getirecek.

 Bölge halkının uzun zamandır dile getirdiği yol sorunu yapılan doğru planlamalarla çözüme kavuşturulurken, diğer bölgelerde Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde bulunan yolların da bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarının, planlamalar çerçevesinde yapılacağı açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız