SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bağlantı Yolu Açılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:31:35
Bağlantı Yolu Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Çamurlu Mahallesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi arasında iki kilometrelik bağlantı yolu açıyor. 

Havaların ısınmasıyla birlikte daha önceden projelendirilmiş olan yol çalışmalarını yapmaya başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın değişik noktalarında yeni yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Çamurlu Mahallesi’ni, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne bağlayacak olan bağlantı yolunu açma çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Yol Etüt ve Kontrol Şube Müdürlüğü ekiplerinin, alanda dolgu çalışmalarına başladığı belirtildi.

2 kilometre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde açılan yolda, alt yapı çalışmaları ile dolgu çalışmalarının devam ettiği, dere yataklarına beton büzlerin yerleştirileceği belirtildi. Ayrıca, TOKİ tarafından Fırat ve Yavuz Sultan Selim mahallelerinde yaptırılan toplu konut yapımından arta kalan atıklar ve toprak yığınlarının kullanıldığı dolgu çalışmalarının, önümüzdeki aylarda tamamlanacağı bildirildi.

Hafriyat atıklarını değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, dolgu çalışmalarının devamında yolda alt temel malzemesi serimi yapacak. Bu çalışmanın tamamlanmasının ardından yolda asfaltlama çalışmasına geçilecek.

Çamurlu Mahalle sakinleri yolun bitmesiyle birlikte Turgut Özal Tıp Merkezi’ne, Malatya-Elazığ karayolunu kullanmadan daha kestirme olan bağlantı yolunu kullanabilecekler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız