SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bağlantı Yolunun 2,5 Km.'lik Bölümü Tamamlandı

0
Güncellendi - 2020-01-23 22:35:08
Bağlantı Yolunun 2,5 Km.'lik Bölümü Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, İstasyon kavşağında başlayıp-Sivas yoluna bağlanacak 25 metre genişliğinde yol projesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Toplam uzunluğu 4.7 kilometre olan bağlantı yolunun 1 kilometrelik birinci etabını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yolun ikinci etabı olan 1.5 kilometrelik etabında büyük bölümünü tamamladı.

Bağlantı yolunun 2.5 kilometrelik bölümünü tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yolun geriye kalan 2.7 kilometrelik bölümünde kazı, dolgu ve açma çalışmalarına ise devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yol çalışmalarının yapıldığı bölgede incelemelerde bulunup, projeyle ilgili bilgiler verdi. Geziye Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, bazı daire başkanları ve şube müdürleri de eşlik etti.

Malatya’nın batı yakasının hızlı bir gelişim gösterdiğine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bu gelişimle beraber Malatya’nın batı yakasında trafik sirkülasyonunun arttığını, bu sirkülasyonun daha sağlıklı ilerleyebilmesi için yeni alternatif yolları hayata geçirdiklerini söyledi.

Sivas yoluna bağlanan alternatif yolun, 2.5 kilometrelik bölümünün tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Gürkan, “25 metre genişliğinde açtığımız bu yolumuz çevre yolunun batı yakasını rahatlattı gibi Kuzey Kuşak Yolunun da en önemli merkezlerinden biri olacak. Her koşulda ulaşımı rahatlatacak. Bu yolları yapmak zor ve zahmetli bir iş. Biz yol üzerinde bulunan yapıları kamulaştırdık. Ağaç bedelleri ödedik. Kot farklarını düşürdük. Gerekli altyapı ve sanat yapılarının tamamını yaptık. Hem de çok kısa süreler içinde yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Hava lojmanlarına kadar ki bölüm bitmek üzere, Diğer bölümde çalışmalar devam ediyor. Emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Genç osman (4 yıl önce)
    Arkadaşlar sıkıntı koltuktaymış oraya oturunca işler değişiyor gördüğümüz kadarıyla. Hizmet de neymiş bol bol yeni açılan dükkanlara kurdela kesiyorlar buda Bi hizmet (^_-)
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (4 yıl önce)
    Okuyunca yorumları dedim herhalde bu adam 5 yılını bitirmek üzere . O basit gördüğünüz bir yolun maliyeti kac para . Ana aksvolan çevre yoluna alternatif . Hem şikayet ediyorsunuz trafik diye en önemli sorun diye ne yapacak adam. En çok eleştirenler oy vermeyenler sanırım. Bu hakka en çok sahip olan sizsiniz. Tabiki herkesin belediye başkanı ama 8 ayda malatyayimi ucusun. Kendinizle celismeyin aylarca belediye batmış ,borç batagi diye yine eleştiren arkadaşlar ,e eleştirdiği siz konular vardı ise niye beklentiniz çok yüksek. Temel belediye görevleri yapılıyor. Kongre kültur merkezi ,yeni iyfaiye binası yapılıyor ,doğa ve kültür alanı bitince etap bitti 2. Etap devam ediyor yavaş yavaş birşeyler yapıyor. Ne yapsın 8 ayda bir örnek verin. Fikir verin çok biliyorsunuz merak ettim mesela ne yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (4 yıl önce)
    koskoca malatyada bir tane köprülü kavşak yok.inönü mahallesinden belediye parkına çavuşoğlu mahallesinden 91bin devöğrenci ortaokulu hizasına köprülü kavşak lazım,yoksa sanayi sıtmapınarı trafiğini beton sökmekle azaltamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    Her ay burada fotoğraf çekip haber yapıyorlar. 4.7 km lik yolun 2.5 km yapılmış basit bir hesap 8 ayda 2.5 km yol yapıldıysa geriye kalan 2.2 km yolu yaklaşık yine 8 ayda yapılmış olacak. İlk önce proje ile değil de başkanın gözüne iyi görüneyim bak nasıl çalışıyorum demek için işe başlayınca hava lojmanlarından sonraki kısımda tekel arazisine girince problem çıkmış tek şeritte düşüyor. Ne yapacağız diye düşünüyorlar. Gerekli altyapı ve sanat yapılarının tamamı nedir bunu açıklarlar sa çok iyi olur benim bildiğim hiçbir altyapı yapılmadı. Haydi hep beraber şova devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Davut (4 yıl önce)
    Şu anda herkes yakınıyor ama seçim zamanı koşa koşa gidip oy vereceksiniz tıpkı çakır ve diğerlerinde olduğu gibi!...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayşe (4 yıl önce)
    Çakır bunun günü onlarca yol açtı hiç böyle demeç vermedi. Bence böyle basit işleri geçip daha ciddi yatırımlar yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (4 yıl önce)
    Yorumlara bakacak olursak, Selahattin başkanı savunan kimse kalmadı yada Selahattin Başkanın kalemşörlerinden gerçek vatandaşlara yazma sırası geldi. Artık insanlar yutmuyor böyle basit hizmetleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertuğrul (4 yıl önce)
    Koca büyükşehir 2.5 km yol yaptı diye hem de kaçıncı kez demeç veriyor. Malatyamızı yönetenlerin vizyonu işte bu kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (4 yıl önce)
    Selahattin Başkan seni destekliyoruz seni savunuyoruz her ortamda ama artık elimizde savunacağımız hizmetlerinin de olması gerekiyor. Lütfen milletin ağzına laf verme Lütfen yüzümüzü yere eğdirme
    0
    0
    Yanıtla
  • ali haydar (4 yıl önce)
    Arkadaş göreve geldi bu yol yapılıyor dedi hala yapılıyor seçime yakın biter afişleri girer artık tabelalara.Tıpkı beydağı tabiat parkı,lisansı kayısı depolamayı kendi yapmayıp yapıp gibi gösterip afiş girdiği gibi.Devam malatya... Bize iyi oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Tofik (4 yıl önce)
    Bu yol bitince Selahattin başkanda isviçreden ödül almaya gider heralde. :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (4 yıl önce)
    Fahrikayahan ile Bostanbaşını birbirine bağlayan yol ne zaman açılacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri Kayahan değil de, Altın Kayısı Bulvarı diyelim, gerisi zaten bağlı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzi (4 yıl önce)
    Altarafı bir yol 10 yılda bitmdi karıça hızı gidiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Selahattin Bey belediye başkanı seçildiğinde çok mutlu olduk Malatya bekle hizmetler geliyor dedik ancak umudumuz başka bahara kaldı. Toki yolunun yenilenmesinden başka önemli hiç bir icraat göremedik.Geçen yaz böcekten,sinekten,kokudan Malatya çekilmez haldeydi bir ilaçlama yapılmadı.Valla başkanım böyle olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oluyor oluyor hem de çok güzel oluyor ölüm gelene kadar bu zihniyeti terk etmeyin mümkünse
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (4 yıl önce)
    Artık hizmetlerin açılış zamanı gelmedi mi? Tabi ki yaptığınız hizmet varsa :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (4 yıl önce)
    yol iyi güzel olmuş şu otobüs ve minibüsleri de bir çöz baskanım sefer sayıları düzensiz Allah a emanet denetim hiç yapılmıyor istedikleri yerde duruyor trafiği mahvediyo adamlar ceza yazan yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Kiltepeli (4 yıl önce)
    Neresi bu yol ya, hergün ordan resim atıyor başka icraat yok mu Başganımmmmmm!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Afilli (4 yıl önce)
    Gerekli sanat yapıları nelermiş, anlatsa da bilsek :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahsin (4 yıl önce)
    Selahattin beyin her fotoğraftaki pozu bu. Pozu güzel veriyor ama icraat yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilal (4 yıl önce)
    Al birini vur ötekine. Çınardan sonra Gürkan vakası. Artık bir projeyle gelin de; bizde Başkanlar çalışıyor diyelim. Sayenizde partiden soğuduk valla. Ak partinin sonunu getiren ekipsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dursun (4 yıl önce)
    1 sene doldu hala bir iş yapmadınız. Bu yolu da heralde görevinizin bitmesine yakın bitirirsiniz. Ayrıca söyleyip durduğunuz tek proje bu. Büyükşehir vizyonunu kaldıramıyorsanız bırakın yapacak birileri gelsin Selahattin bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (4 yıl önce)
    Şov yapmaktan bikmadiniz!!!
    0
    0
    Yanıtla