SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bağlı Araç' Olayları!

0
Güncellendi - 2019-09-19 18:11:38
'Bağlı Araç' Olayları!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da aynı gece iki ayrı olayla ilgili olarak plakaları belirlenen otoların, yasal engelleri nedeniyle yediemin otoparklarında olmaları gerekirken, dışarıda olduklarına ilişkin tespit yapılması şaşkınlık yarattı.

Edinilen bilgiye göre; saat 22.15 sıralarında Hasanbey Caddesi Adafı Sağlık Ocağı civarında meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırının ardından çevrede araştırma yapan polis ekipleri, 22.40 sıralarında Zaviye Mahallesi Kemal Özalper İlkokulu yanındaki Ege Sokakta, Tofaş marka 44... plakalı bir otomobilin terkedilmiş halde olduğunu farkettiler. Kurşunlanmış ve tahrip edilmiş olduğu değerlendirilen otomobilin, ilk olayla ilgisi araştırılırken, yapılan plaka sorgusunda, aracın otoparkta olması gerektiğine dair kayda ulaşıldı. Yapılan araştırmada, bu otonun söz konusu silahlı saldırı olayıyla ilgisinin bulunmadığı, ayrıca kurşun isabeti olduğu sanılan izlerin kurşun izi olmadığı anlaşıldı.

Aynı gece ikinci olay, 23.30 sıralarında oldu. Polise yapılan ihbarda plakası verilen Volkswagen marka 01... plakalı otoda bir kişinin zorla götürüldüğü bildirildi. Plakayı sorgulayan polis ekipleri, bu aracın da otoparkta olması gerektiği kaydına ulaştı. Çevrede araştırmalarını sürdüren polis ekipleri, aracı Özden Sokağın Emeksiz Caddesi'ne bağlandığı bölgede durdurdu. Yapılan ilk araştırmada otodaki şahıslar arasında alacak- verecek yüzünden anlaşmazlık olduğu belirlendi, şahıslar hakkında yasal işleme başlandı.

Polis tarafından, çeşitli olaylara karıştıkları, ya da evraklarının eksik olduğu, ya da haklarındaki haciz vs. yakalama kararı nedeniyle "bağlanan" araçlar, sahiplerinden alınarak yediemin otoparklarına götürülüyor ve kısıtlılıkları kalkıncaya kadar burada muhafaza ediliyor. Ve bu durumdaki araçlar, polisin kayıtlarında da yeralıyor. Aynı gece, otoparkta gözüken iki aracın, iki olayla ilgili yapılan sorgulama sırasında, "bağlı" olduklarına ilişkin kaydın çıkması, ya kayıtların güncel işlenmediği ya da bu araçların bir şekilde parktan alındığını gösteriyor. Yetkili makamlardan bu konuda açıklama bekleniyor.

malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Sen uyu (4 yıl önce)
    2 dönüm bostan yan gel yat Osman
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (4 yıl önce)
    Günaydın hepinize.iki dönüm yer kiralayana yetki verirseniz eline de telsiz birde çekici alırsa olacağı bu. Birde bırakılan araçlardan sökülen motor parçalarını da araştırsalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ??????
    0
    0
    Yanıtla
  • malasef (4 yıl önce)
    birşey olmadıysada kesin bişeyler olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan KARDES (4 yıl önce)malasef isimli kullanıcı yorumuna
    ????superdi bu
    0
    0
    Yanıtla