SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bahar Aylarında Tamam.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:00:30
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hava Lojmanları kavşağında 53 dönüm alan üzerine yapılan Yaşam ve Spor Merkezinde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve ilgili Şube Müdürleri katıldı. 

İnşaatın son durumu hakkında bilgiler veren Başkan Çakır, Yaşam ve Spor Merkezi inşaatının yüzde 90 seviyesine geldiğini söyledi. Yaşam ve Spor Merkezinin bölgenin en büyük yatırımlarından birisi olduğunu kaydeden Çakır, “Yaşam ve Spor Merkezi örnek ve büyük bir proje. Birçok sportif faaliyetin aynı alan içerisinde yapılabileceği bir proje. Tesisimiz, bay ve bayanlara hizmet etmek üzere iki bölüm olarak inşa ediliyor. Herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde bahar aylarında hizmete sunmayı planlıyoruz. 

16.500 m2 kapalı alana sahip merkezin içinde kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı 2 yarı olimpik yüzme havuzları, 2 masaj havuzu, 2 çocuk havuzu, 2 fitness salonu, 2 hamam, bay-bayan saunalar, bilardo salonu, masa tenisi salonu bulunuyor. Ayrıca Yaşam ve Spor Merkezi içerisinde 4 adet tenis kortu, 4 basketbol ve voleybol sahası, 1 futbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme terasları, 2 bin m2’lik kafeterya, 84 araçlık kapalı otopark ile 167 araçlık açık otopark bulunmaktadır” dedi. 

Yaşam ve Spor Merkezinin açık spor tesislerinin yapımı için dolgu çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Çakır, “Çok kapsamlı bir tesis olan Yaşam ve Spor Merkezini Malatya’ya ve Malatya halkına kazandırmış olacağız. Bu merkezin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız