SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bahar Şenliği'' Vukuatları..

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde 18-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen eski adı Bahar Şenlikleri, yeni adı Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali olan etkinliklerin gece eğlence bölümünde, ikisi alkol kaynaklı 3 olayın olduğu Jandarma raporlarında yeraldı.

ŞENLİK VUKUATLARI..
Şenliklerin ikinci gecesinde eğlenen 48 yaşındaki Yusuf K. ile eşi 42 yaşındaki Dilek K.'nin, buradaki kafede birlikte alkol aldıkları, daha sonra evlerine gittikleri, sabaha karşı 04.30 sıralarında alkolün de etkisiyle tartıştıkları, tartışma sonucu Yusuf K.'nın eşi Dilek K.'yı yumrukladığı bildirildi.

Şenliğin üçüncü gecesinde; 24 yaşındaki İbrahim B.'nin aldığı alkolün tesiriyle orada bulunan 21 yaşındaki Emra Çavuş ile 20 yaşındaki Serdar Polat'a sözlü olarak sataşması yüzünden tartışma çıktığı, İbrahim B.'nin elindeki bira şişesini Emre Çavuş'un başına vurarak yaraladığı, olayı gören Kamil K.'nin de kavgaya karıştığı bildirildi.

Şenliğin son günü olan Cumartesi gecesi de, 23 yaşındaki Muhsin D. ile kız arkadaşı 21 yaşındaki Betül Y.'nin aralarında daha önceden husumet bulunan Ferdi ve ağabeyi Fatih T. ile karşılaştıkları, birbirlerini karşılıklı olarak tehdit ettikleri, birbirlerinden şikayetçi oldukları belirtildi.

Jandarma, her üç olayla ilgili Cumhuriyet Savcısı'na bilgi verildiğini, şahısların ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldıklarını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız