SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bahar Turnuvası Şampiyonu Yavuzlar

0
Güncellendi - 2016-05-30 20:24:57
Bahar Turnuvası Şampiyonu Yavuzlar
A- A+ PAYLAŞ

Darende ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği (DAVCET)’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bahar Turnuvası’nda şampiyonluk kupasını Yavuzlar & Gazi Köyü ve Kültür Yardımlaşma Derneği kazandı.

İstanbul Bağcılar Mahmutbey Stadyumu’nda 29 Mayıs 2016 Saat 21:00 de Yavuzlar Spor ile Karaoğuz Spor takımları arasında oynanan maç, normal sürede 1-1 sonuçlandı. Hakem heyeti maçı uzatmaya bırakmadan penaltılara geçilmesine karar verdi. Yapılan penaltı atışlarında Yavuzlar Spor, Karaoğuz Spor’u 5-4 yenerek, şampiyonluk kupasını evine götürdü. Davul zurnalar eşliğinde halaylar çekerek şampiyonluk kutlayan sporcular, ellerine aldıkları Türk Bayrağı ile stadyumu dolaştırdılar. Birbirlerine sarılarak, kupanın sevincini yaşadılar.

Şampiyonluk Kupası’nı, Yavuzlar ve Gaziköyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tacettin Bilir, Esenler Belediyesi Meclis Üyesi Aziz Damar’ın elinden aldı. Başkan Bilir, dostluk ve kardeşlik adına kupayı aldıklarını ifade ederek, “Yüzlerce yıldır atadan deden dost ve kardeş olduğumuz Karaoğuz köyü ile turnuvada karşı karşıya gelip bu kupayı almak bizi çok mutlu etti. Yine dostluk ve kardeşlik kazandı. İlk defa katıldığımız turnuvada şampiyon olmak bizi ziyâdesi ile memnun etti. Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ediyor, sporcularımın gözlerinden öpüyorum.” Dedi.

İstanbul’daki Malatyalı dernek yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda bürokrat ve iş adamının misafir olarak katıldığı maçı, Yavuzlar, Gaziköy, Yenice, Ulupınar, Yeniköy, Başkaya, Ayvalı, İlisuluk ve Karaoğuz köyünden hemşerilerimiz, aileleri ile gelerek takımlarına destek verdiler.

Maç öncesi Mahmutbey Stadyumu’nu dolduran seyircilere, Malatyalı yerel sanatçılar Ahmet Satılmış, Hasan Gökduman, Bayram Poyraz, Aydın Aydın birbirinden güzel eserleri ile neşeli anlar yaşıttılar. Medya FM’in DJ’yi Deniz Çakır’ın sunuculuğunu yaptığı programda Güneş Doğarken Programı Yapımcı ve Sunucusu Haydar Alçık da türkü söyledi. Program, büyük bir sevinç ve kardeşlik havasında sona erdi.

Haber:Erdal İnce 

tur4yönetimtur3aydınaydınahmetsatılmıs20160529_231242_resizeddernekbşk

FOTOĞRAFLAR: Erdal İNCE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ramazan güleroğlu (7 yıl önce)
    Mengelesin kupasını kutluyorum Başkan'ları Taceddin başkanıda gösterdiği Sevgi'den saygıdan dolayıda ayrıyeten tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla