SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Baharı Beklerken' TSM Konseri

0
Güncellendi - 2018-01-07 18:54:37
'Baharı Beklerken' TSM Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından “Baharı Beklerken” adlı bir sanat müziği konseri düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun verdiği konser, dinleyicileri mest etti.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu’nda düzenlenen konsere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, daire başkanları, şube müdürleri, kurum-kuruluş temsilcileri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Şef Yusuf Seval’in yönetiminde sevilen sanat müziği eserlerini icra eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, büyük ilgi gördü.

Malatya insanı, sanatseverdir

Konserin sonunda Şef Yusuf Seval’e çiçek takdim Büyükşehir Genel Sekreteri Ercan Turan, şöyle konuştu:

“Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, yaklaşık 2 yıl önce Türk Müziği Konservatuvarı kurulması için talimat vermişti. Ne kadar isabetli bir talimat olduğunu bugün daha iyi anlıyoruz. Müzik çalışmaları bir fidandı, dallandı budaklandı bir çınar oldu. Koroda sanatçı hocalarımızın yanısıra kursiyerlerimiz var, konservatuvar öğrencilerimiz var. Sanat musikisi inceliğini, zerafetini, olgunluğunu çok güzel yansıttılar. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımız hemen hemen her alanda faaliyetler yürütüyor; müzik alanında da tasavvuftan halk müziğine kadar her alanda icralar yapıyor. Ve salonlarımız tıklım tıklım dolu. Bu, Malatya insanının da zerafetini, kadirşinaslığını ve sanatseverliğini gösteriyor. Bundan dolayı buraya kadar teşrif eden tüm hemşerilerimize en derin sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız