SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bahçe Yandı, Yılan Meçhul!..

A- A+ PAYLAŞ

Pütürge İlçesinin Bakımlı Köyü’ndeki kayısı bahçesinde yılan gören şahıs, yılanı öldürmek için otları ateşe verince 10 dönümlük tarla ile 60 adet meyve ağacı yandı.

YILAN KORKUSU..
Bakımlı Köyü’nden G.K. adlı şahıs, öğle saatlerinde kendisine ait kayısı bahçesinde gezerken, otların arasında yılan gördü.

Yılanı öldürmek için, gördüğü yerdeki kuru otları kibritle tutuşturan G.K., alevlerin yayılması sonucu 10 dönümlük tarla ile 60 adet meyve ağacının yanmasına neden oldu. Yılanın bu yangından etkilenip etkilenmediği ise saptanamadı.

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan Darende’nin Karabacak Köyü Dumlupınar mevkiinde 73 yaşındaki A.E.’nin evinin mutfağındaki tüpgazın dedantörünün, gaz sıkışması nedeniyle patladığı ve yangın çıktığı, mutfak bölümünün kısmen yandığı bildirildi.

Arapgir ilçesi Sinikli Köyü Ballıca Mezrasına giden elektrik hattının Ballıca Mezrası Mezarlığı üzerinde düzgar nedeniyle kopması sonucu yere düşen tellerin çıkardığı kıvılcımlar, mezarlık ve 25 dönüm arazideki otların yanmasına yolaçtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız