SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bahçe Yolları Bile Asfalt"

0
Güncellendi - 2017-08-02 19:43:05
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve beraberindeki dernek üyesi muhtarlar  ile bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Gürkan, mahallelerde hizmet standartlarının arttığını söyledi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, beraberinde Kernek Mahalle Muhtarı Metin Türkoğlu, Ferhadiye Mahalle Muhtarı Adnan Çit, Özalper Mahalle Muhtarı Ramazan Korkmaz, Çavuşköy Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez, Niyazi Mahalle Muhtarı Cemalettin Türkol, Zafer Mahalle Muhtarı Kemal Bulgurlu, Çukurdere Mahalle Muhtarı Ömer Gönültaş, Başharık Mahalle Muhtarı Erdal Akaya ve Hisartepe Mahalle Muhtarı Mehmet Yoldaş ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, mahallelerin sorunlarını istişarede bulunmak için ziyarette bulunduklarını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, demokrasi açısında muhtarların önemine dikkat çekerek, “Muhtarlarımız bizim için önemlidir. Muhtarları değerlendirirken biz demokrasinin pınarları ve yerinde yönetimin en temel seçilmiş unsurları olarak değerlendiriyoruz. Onların görüş ve önerilerinin bizim için çok anlamlı ve manidar olduğunu her platformda da ifade ediyoruz. Hakikaten muhtarlarımız bizzat vatandaşlarımızla iç içe yaşayan, tüm dert ve sıkıntılarını dinleyen, bu dert ve sıkıntıları bize aktaran temel mercilerimizdir. Bizim yerel yöneticilik anlayışımızdan bir tanesi de katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Katılımcı belediyeciliğin ana teması da sivil toplum örgütleri olsun, kanaat önderleri olsun, dernek ve sendikalarımız olsun ve muhtarlarımız olsun onlarla istişare yapıp yol haritamız ve yön pusulamızın oluşması noktasında genel prensiplerimiz vardır. Bu prensiplere hep uyduk, hep riayet ettik. Bundan sonra da hep riayet edeceğiz” dedi.

Mahallelerdeki hizmet standartlarının arttığına dikkat çeken Başkan Gürkan, “Dün köy olan yerler bugün mahalle statüsüne geldi. Yeni mahalle olan yerlerde de şehirdeki mahallelerimizin standartlarını parklar olsun, çevre düzenlemeleri olsun, yol standartları olsun, oyun bahçeleri ve diğer hizmetlerin belediyemiz tarafından en ücra yerlere götürülmesi açısından gayret ve çabamız devam ediyor. Şehir merkezindeki mahallelerimizde eksik ve aksaklıklar görebilirsiniz. Bunlar AYKOME’den kaynaklanan sıkıntılardır. Bizden kaynaklanan sıkıntı olmaz. Bize teslim edilen yer anında yapılır. Şu anda 102 mahallemizde mahalle yolları ve bahçe yollarında bile asfaltlanmamış yer yok. Bu yıl sonu itibariyle de bahçe yolları da dahil olmak üzere asfaltlanmamış yol kalmayacaktır. Zaten şu ana kadar bahçe yolları da dahil yollarımızın yüzde 90’ı tamamlanmıştır. Geri kalan yüzde 10’luk bölümü de bu süre içinde tamamlanacaktır” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • cumali yiğit (6 yıl önce)
    darısı bizim Yeşilyurt belediyesine 3 yıldır yolumuzu yapmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (6 yıl önce)
    BAHÇEYE ASFALT DEĞİL SU LAZIM SU. ÇÖŞNÜK'ÜN YOLLARI MI ASFALT YOKSA BAHCE YOLLARI MI. BU MİLLET BUNLARA LAYIK DEGİL. SİZ BU MİLLETE LAYIK DEGİLSİNİZ.
    0
    0
    Yanıtla