SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bahçede İntihar Etti

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi'de 42 yaşındaki şahıs kendini ağaca asarak intihar ederken, üniversiteli genç kız da intihara kalkıştı.

AĞACA ASTI..
Battalgazi ilçesi Meydanbaşı Mahallesi Okul Sokaktaki bahçede bir şahsın ağaca asılı olduğu ihbarı üzerine giden polisler, 42 yaşındaki Nihat K.(fotoğraftaki) adlı şahsın cesediyle karşılaştılar.

Bunalımda olduğu ve yakınlarına intihar edeceğini söylediği öne sürülen şahsın 3 çocuk babası olduğu, olayla ilgili araştırmanın Cumhuriyet Savcılığı tarafından sürdürüldüğü bildirildi.

ÜNİVERSİTELİ GENÇ KIZIN TEŞEBBÜSÜ..
Öte yandan İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde öğrenim gören Kahramanmaraş doğumlu 20 yaşındaki S.K.adlı genç kız da, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

19.10 sıralarında bu teşebbüsü farkedilerek hastaneye kaldırılan genç kızın, derslerinin ağırlığı ve sınav stresi nedeniyle bunalıma girdiği öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız