SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bahçeli Böyle İstedi!

A- A+ PAYLAŞ

MHP'de Anayasa Hukukçusu Prof.Dr. Hasan Tunç, listenin ilk sırasında yeralırken, geçen seçimlerde ilk sırayı alan Fikret Şinasi Kazancıoğlu listeye giremedi.

Aslen Darendeli olan ve Gazi Üniversitesi'nde görev yapan Prof.Dr. Tunç, Ankara ve Malatya'yı tercih ederken, son günlerde Ankara listesine alınması için kulis yapmıştı. Ancak Tunç'a Malatya listesinin ilk sırasında yer verildi.

Kazancıoğlu'na listede yer verilmezken, listeye alınmaması sürpriz olan bir başka isim de emekli emniyet müdürü Ali Kalkan'dı.

MHP'de 8 yıl il başkanlığı görevini yapan ve aday adaylığı nedeniyle bu görevinden istifa eden Ömer Ekici'nin de listede yer bulamaması bir başka sürpriz oldu.

MHP'nin aday listesi şöyle:

1 Prof.Dr. Hasan Tunç- Öğretim Üyesi
2 Saime Palancıoğlu- İş Kadını
3 Dr.Ubeyt Akçin- Tıp Doktoru
4 Hakan Keleş- Eğitimci
5 Adem Özbay- İş Ad.
6 Yaşar Özer- Eğitimci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız