SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bahçeli'den Çay Molası

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:52:29
Bahçeli'den Çay Molası
A- A+ PAYLAŞ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Elazığ’da düzenleyeceği mitinge giderken Darende ilçe merkezinde ve Malatya il merkezinde kısa süre partililerle bir araya geldi.

Elazığ’a karayolu ile giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Darende ilçesinde Öğretmenevi’nin önünde kalabalık bir partili tarafından karşılandı. Bahçeli, partililerle tek tek tokalaştıktan sonra MHP’li Koray ve Müge Nügü’nün Sandıkkaya Mahallesindeki evine geçerek burada bir süre dinlenerek ikram edilen çayı içti. Partililerle bir süre sohbet eden Bahçeli’ye ev sahibi tarafından kehribar tespih hediye edildi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Malatya-Adana Karayolu üzerinde TEDAŞ binasının önünde MHP İl Başkanı Arif Yıldız ve kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı.

Bahçeli daha sonra Devlet Hastanesi Beydağı Acil Servisi’ne geçerek, burarda Hekimhan ilçesinde akrabalarının saldırısına uğraması sonucunda yaralanan Erol Gül’ü ziyaret ederek, durumun sordu.

Bahçeli daha sonra Elazığ’a geçti.

FOTOĞRAFLAR: Bahçeli'nin Darende'deki karşılanması ve kısa molasından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız