SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bahçeli'den Seçim Startı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:24:32
Bahçeli'den Seçim Startı
A- A+ PAYLAŞ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''MHP, mahalli idareler seçimleri için bugünden itibaren ayaktadır, bugünden tezi yok iştah ve hevesle yola çıkmaktadır'' dedi.

Bahçeli, Bilecik'in Söğüt ilçesindeki Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret etti.

Bahçeli, ziyaretin ardından Hükümet Konağı önünde yaptığı konuşmada, Söğüt'te Yörüklerle, Türkmenlerle dertleşmek, meşveret etmek ve gönüllerinden geçenleri paylaşmak için geldiklerini belirterek, MHP'nin yerel seçimleri için yapacağı çalışmaları başlatmak ve ilk adımı atmak amacıyla Söğüt'te toplandıklarını kaydetti.

30 Mart 2014'te yapılacak seçimlere bugünden itibaren 431 gün kaldığını ifade eden Bahçeli, şöyle konuştu:

''Başarıya ulaşmak, zafere varmak için bu süre zarfında çok çalışacağız. Bunun için önümüzdeki süreyi, bundan sonraki süreci çok iyi değerlendireceğiz, Allah'ın izniyle boşluğa, gevşemeye ve yavaşlığa izin vermeyeceğiz. MHP, mahalli idareler seçimleri için bugünden itibaren ayaktadır, bugünden tezi yok iştah ve hevesle yola çıkmaktadır. Bunun için Söğüt'teyiz, Söğüt'ten itibaren tüm vatan sathına yayılacak iradeyi kararlılık ve inançla gösteriyoruz.'' 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız