SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bahçeli'ye Destek

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:02:54
Bahçeli'ye Destek
A- A+ PAYLAŞ

 MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, Malatya teşkilatı olarak kongrede Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi destekleme kararı aldıklarını açıkladı. 

MHP İl binasında İl Başkanı Arif Yıldız başkanlığında kongre süreciyle ilgili olarak yapılan toplantıya MYK Üyesi Saime Palancıoğlu, üst kurul delegeleri Adem Özbay, Reşit Gök, İzzet Sarıbaş, Mehmet Erdem, İbrahim Ateş ve Muzaffer Çelebi ile teşkilat yöneticileri katıldı. Toplantı sonrasında bir açıklamada bulunan MHP İl Başkanı Arif Yıldız, Malatya teşkilatı olarak 4 Kasım 2012 tarihindeki MHP’nin olağan kongresinde adaylar içerisinde genel başkanları Devlet Bahçeli’yi destekleyeceklerini belirtti.

Ramazan Bayramı’ndan sonra yaklaşık 100 şehidin verildiğini belirten Yıldız, “Bu aşamada MHP’nin ve genel başkanının güçlü olması ve genel başkanının da dürüst ve dik davranması gerekiyor. Şimdiye kadar bu dik duruşu sergileyen ve MHP’nin tavrını açık bir şekilde ortaya koyan Sayın Devlet Bahçeli’nin MHP’yi iktidara taşıyacak programı yöneteceğinden eminiz. Sayın Devlet Bahçeli’nin yeniden gelen başkan olması için MHP Malatya teşkilatı olarak elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız