SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bahçeye Uçtu, 2 Ağır Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yoldan çıkarak bahçeye uçan aracın içerisindeki 2 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya-Battalgazi karayolunun 6. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erdal N.'nin (32)'ın kullandığı 34 UJ 2022 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu takla atarak yolun sağ bölümünde bulunan bahçeye uçtu. Kazada Erdal N. ve yanında bulunan Zeynep A. (32) ağır yaralandı.

Sürücü Erdal N. Malatya Devlet Hastanesi'nde, Zeynep A. ise Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı. Başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

DİĞER KAZALAR..
Gündoğdu Caddesi’nde 24 yaşındaki K.K. yönetimindeki motosiklet ile 39 yaşındaki İ.Ü. yönetiminde bulunan oto çarpıştı, motosiklet sürücüsü hafif yaralandı.

Sebze ve Meyve Hali’nde 23 yaşındaki C.T. yönetiminde bulunan 44 EN 461 plakalı motosikletle 45 yaşındaki İ.A. yönetiminde bulunan 44 T 0554 plakalı taksi çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Hekimhan’dan Malatya yönüne gelmekte olan 42 yaşındaki İ.O. yönetiminde bulunan 43..9063 plakalı araç, Hekimhan Aksütlü mevkiinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu şarampola yuvarlandı. Sürücü yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

Gökçe Beldesi’nden Pütürge ilçesine gitmekte olan 34 yaşındaki E.G. yönetiminde bulunan 44..585 plakalı otomobil, Gökçe Beldesi Çınarlık Deresi mevkiinde yolun buzlu olması nedeniyle devrildi. Sürücü Pütürge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Topsöğüt Beldesi’nden Malatya’ya gelmekte olan 19 yaşındaki E.A. yönetiminde bulunan 44..021 plakalı otomobil, buzlu yolda belde girişinde kayarak elektrik direğine çarptı. Sürücü ile araçta bulunan 17 yaşındaki G.S. yaralandılar.

TREN KAZASI..
Öte yandan Malatya'da lokomotifin vagona çarpması sonucu makinist hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Yazlak Tren İstasyonu'nda meydana geldi. Makinist Yunus Temizer'in kullandığı yük treni, 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne kömür boşalttığı sırada lokomotif kazaen vagona çarptı. Kazada, makinist Yunus Temizer hafif yaralanırken, iki vagonda da maddi hasar oluştu.

Hafif yaralı makinistin Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız