SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bak Şu Leyleğe

0
Güncellendi - 2017-10-20 01:41:58
Bak Şu Leyleğe
A- A+ PAYLAŞ

Yumurtadan çıkmadan evvel ailesini kaybetmiş ve bir leylek sürüsünün yanında büyümüş Serçe Richard, kendini bir leylek gibi hissetse de acı gerçek, Afrika'ya yapılacak göçten önce bir kez daha yüzüne vurulmuştur: O bir serçedir ve böyle bir yolculuk için uygun değildir. Bütün ailesi göç ederken arkada tek başına kalan Richard, buna rağmen pes etmez ve bir şekilde Afrika'ya gitmek için yola koyulur. Bu yolda Baykuş Olga ve Muhabbet Kuşu Kiki'nin büyük desteğini alacaktır.

Vizyon Tarihi: 20 Ekim 2017

Yapımı : 2017 - Belçika , ABD , Almanya , Lüksemburg

Tür : Animasyon, Macera

Süre: 85 Dak.

Yönetmen : Reza Memari , Toby Genkel

Oyuncular : -

Seslendirenler : Nicolette Krebitz, Jason Griffith, Christian Gaul, Shannon Conley, Erica Schroeder

Senaryo : Reza Memari , Jeffrey Hylton, Joe Vitale

Yapımcı : Kristine Knudsen, Eric Goossens

Diğer Adı : Richard the Stork

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız