SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bakalım Ne Yapacaksınız?''

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatyaspor'un sahasını kapatan federasyon başkanı, yöneticiler ile kurullara gönderdiği mektupta, diğer illerde meydana gelen maçlardan sonra meydana gelen "çok daha ağır" olaylar nedeniyle ne tür bir ceza verileceğini, kendisinin ve Malatya kamuoyunun dikkatle takip edeceğini bildirdi. Bu arada, Aslanoğlu Çarşamba günkü Vestel Manisaspor- Malatyaspor maçını izlemek üzere Manisa'ya gidecek.

"SÖZLÜ SİTEME 1 MAÇ VERDİNİZ, BAKALIM ŞİMDi NE YAPACAKSINIZ?"
Aslanoğlu; Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, federasyon yönetim kurulu üyeleri, Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve üyeleri, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanı ve üyeleri, Tahkim Kurulu Başkanı ve üyelerine gönderdiği mektupta, Malatyaspor'un Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında, bir iki yöneticisinin hakeme sözlü tepkileri nedeniyle sahasının kapatıldığını belirtti.

Aslanoğlu'nun; Samsun ve Diyarbakır'da, daha önceki haftalarda meydana gelen benzer olayların, Malatyaspor'a verilen ceza ağırlığında değerlendirilmemesine tepkisinin yanı sıra, bu iki ilde geçen hafta yaşanan olaylar üzerine söz konusu mektubu kaleme aldığı öğrenildi.

Aslanoğlu'nun, Ulusoy ve yaklaşık 30 dolayındaki federasyon ve bağlı kurul yöneticisine gönderdiği mektupta şöyle deniliyor:

"Aylar önce Denizli'de ve Mardin'de hakemlerimize yapılan fiili saldırılar nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıyan ve bu saldırıları protesto eden bir milletvekiliyim. Bu nedenle de saldırılardan bir hafta sonra Malatyaspor- Fenerbahçe maçını (Ligin ilk yarısında Malatya'da oynanan maçta) yöneten hakemlerimize destek olmak amacıyla çiçekler sundum.

Malatyaspor- Kayseri Erciyesspor maçında yapılan hakem hatalarını günlerce basından hep birlikte takip ettik. Yine maçta bir seyircimizin kalp krizi nedeniyle ölmesi tüm Malatya spor camiasını son derece üzmüştür. Maçın bitiminde hakem hataları, yükselen tansiyon ve bir seyircimizin ölmesi, hiç birimizin ve Malatyaspor camiasının tasvip etmeyeceği şekilde, 1-2 yöneticimizin maçı yöneten hakemlerimize yaptığı sözlü sitem nedeniyle Malatyaspor- Gençlerbirliği maçı Adana'ya alındı. Lig de kalma mücadelesi veren takımımız Adana'da mağlup oldu.

Ancak daha sonra bazı takımlarımızın sahasında yaşanan fiili saldırılar nedeniyle sadece seyircisiz oynama cezası verildi. Bu takımların sahaları kapatılmadı. Sadece sözlü sitem nedeniyle sahamızın kapatılmasını sizlerin ve spor kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum. Özellikle geçtiğimiz hafta yaşanan ve hakemlere yönelik ağır fiili saldırılar nedeniyle yapılacak uygulamayı dikkatle takip edeceğim. Malatya kamuoyu da dikkatle takip edecektir. Bizler Futbol Federasyonu'nun tüm birimlerinin adaletine inanmak istiyoruz."

MANİSA MAÇINA GİDECEK..
Bu arada, Milletvekili Aslanoğlu, Malatyaspor'a destek vermek için, Çarşamba günü Manisa'da oynanacak erteleme maçına gideceğini söyledi. Aslanoğlu, Salı akşamı İzmir'e geçerek Malatyaspor kafilesiyle buluşacağını, Çarşamba günü de Manisa'ya giderek takıma destek olacağını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız