SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Açacak

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, 20 Ekim'de Malatya'ya gelerek Fırat Kalkınma Ajansı'nın yeni binasının açılışını yapacak.

Merkezi Malatya'da bulunan Bingöl, Elazığ ile Tunceli illerini kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı, Turgut Özal Mahallesi Ankara Caddesi 139 numaralı yeni binasına taşındı. Ajansın yeni binasının açılışını 20 Ekim Çarşamba günü Malatya'ya gelecek olan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın yapacağı bildirildi.

Bakan Yılmaz'ın, Fırat Kalkınma Ajansı'nın Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı Proje teklif çağrısını da başlatacağı kaydedildi.

CÜNEYT ARKIN GELECEK..
Öte yandan aktör Cüneyt Arkın'ın Malatya'da Malatya Park AVM'nin 1.Yıl kutlamaları kapsamnında sevenleri ile buluşacağı bildirildi.

Malatya Park AVM tarafından yapılan açıklamada, "Malatya Park AVM, 1.Yıl kutlamalarını 40 gün 40 gece sloganı ile her hafta sürpriz etkinlikler, hediyeler, ünlüler ile süslemeye devam ediyor. Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi ilk olarak Türk sinemasının dev ismi, unutulmaz aktörlerinden Cüneyt Arkın'ı misafir ediyor.

Battalgazi'den Köroğlu'na kadar Türk sinemasında dillere pelesenk olmuş filmlerin sahibi usta oyuncu, 16 Ekim 2010 Pazar günü saat 14.00-16.00 saatleri arasında sevenleriyle Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde buluşacak. Aktör, 2 saat boyunca sımsıcak sohbeti ile Malatyalılara keyifli dakikalar yaşatacak. Ünlü oyuncu ile samimi sohbet için tüm Cüneyt Arkın sevenlerini Malatya Park'a bekliyoruz. Ayrıca bir diğer etkinlikle de Malatya Park, çocukları 16-17 Ekim Cumartesi ve Pazar günleri saat 13.00'de yapılacak Ahşap Oyuncak ve Kil Çalışması Çocuk Atölyelerine davet ediyor. Ücretsiz ve tüm çocukların davetli olduğu bu atölyelerde, çocuklarımız hem hayal güçlerini geliştirip hem de yeni arkadaşları ile günün tadını çıkaracak" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız