SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Bağış'ın Malatya Programı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:48:21
Bakan Bağış'ın Malatya Programı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Vali Ulvi Saran'ın 25 Mayıs gününden itibaren dört gün il dışında olması nedeni ile Valiliğe, Vali Yardımcılarından Bilal Bozdemir'in vekalet edeceği bildirildi. Açıklamada, Malatya'ya Cuma günü gelecek olan Avrupa Birliği  Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın ziyaret programı da açıklandı. 
 
Bakan Egemen Bağış'ın, Valilik tarafından açıklanan Malatya ziyaretinin programı şöyle ;  
 
25 Mayıs 2012 Cuma
 
09.30 : İstanbul’dan- Malatya’ya Hareket (Havayolu İle)
 
10.45 : Malatya’ya Varış
 
11.15 : Malatya Belediye Başkanlığı’nı Ziyaret
 
11.45 : Ak Parti Malatya İl Başkanlığını Ziyaret
 
14.20-15.10 : Yarına Bakış- Malatya’nın Yarınında Öne Çıkanlar Yer: Belediye Hizmet Binası (Emin Çapa- Moderatör Cnn Türk “Paranın İzi”,  Ethem Sancak-Hedef Alliance Yönetim Kur.Bşk.,  Prof.Dr.Çemil Çelik  İnönü Üniversitesi Rektörü, )
 
15.30-16.30 : Yarına Bakış- Türkiye’nin Avrupa Yolculuğu  Canlı Yayın ( Şirin Payzın-Moderatör Cnn Türk “360 Derece”,  Egemen Bağış-T.C. Avrupa Birliği Bakanı, Vahap Munyar- Hürriyet Gazetesi, Zeynel Lüle- Hürriyet Gazetesi)
 
17.00 : Malatya’dan – İstanbul’a Hareket

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız