SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan, Çakır'a Başarı Diledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:48:27
Bakan, Çakır'a Başarı Diledi
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı, Hukuk Der Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Bakan, “AK Parti ve davamıza hizmet etmeye ve AK Parti neferi olarak çalışmaya devam edip Büyük Usta’nın başını yere eğdirmeyeceğiz” dedi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olarak mevcut Belediyle Başkanı Ahmet Çakır’ın açıklanmasından sonra yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olarak yapmış olduğumuz hayırlı çalışmalarda her zaman AK Parti ve davamıza hizmet etmekten onur duyduk ve aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu topraklarda doğup büyümüş bir Malatyalı olarak memleketimize hizmet etmek boynumuzun borcudur. Malatya’ya olan hizmet borcumuzu ödemek için çıktığımız bu yolda Malatya için, doğduğumuz topraklar için her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Biz AK Gönüller olarak da bundan sonrada aynı şekilde AK Parti ve Davamıza hizmet etmeye ve AK Parti neferi olarak çalışmaya devam edip Büyük Usta’nın başını yere eğdirmeyeceğiz. AK Partinin bu seçimlerde de Allah’ın izniyle başının dik ayrılacağına hiç kuşkumuz yok.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı süresince bize teveccüh gösteren ve birlikte çalışan; tüm çalışma arkadaşlarıma, AK Parti Milletvekillerine, il ve ilçe teşkilatlarına, engelli dernekleri ve temsilcileri ile birlikte tüm engelli dostlarıma, toplantılarımıza bizzat iştirak ederek destek veren hanımefendilere, kadın ve gençlik kollarına, imam hatipli çok değerli kardeşlerime, tüm sivil toplum kuruluşlarına ve tüm AK Partililere, Malatya'mızın değerli basın mensuplarına ve Malatyalı aziz hemşerilerime teşekkür ederim.

Yapmış olduğumuz çalışmalarda Malatya’da bir ilki gerçekleştirip adaylığımızı açıkladığımız gün ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı müracaatımızı yaptığımız gün binlerce insanımızın gelerek bize teveccüh ve sevgisini gösterip destek vermesi bizi ayrıca gururlandırmıştır. Bu çalışmalarda bize destek veren vermeyen tüm halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Malatya’mızın doğru insanı seçtiği ve doğru insanla yapılan çalışmalar ile de büyük işler başaracağını bir kez daha kanıtlamış olduk. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Sayın Ahmet Çakır'a adaylığının kendisine, ailesine ve tüm Malatyalılara hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan niyaz eder saygılar sunarım.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız