SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Cenaze İçin Geldi, Nöbet Tuttu

0
Güncellendi - 2016-07-31 02:01:04
Bakan Cenaze İçin Geldi, Nöbet Tuttu
A- A+ PAYLAŞ

Cuma günü vefat eden dayısının cenazesi nedeniyle Malatya'ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Hükümet Meydanı'nda Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşları ziyaret etti.

Bakan Tüfenkci, vefat eden dayısı Kemal Yalvaç’ın taziyesi için gece Malatya’ya geldi. Tecde Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde kurulan taziye evine giden Bakan Tüfenkci, burada taziyede bulunduktan sonra, gece saat 00.30 sularında Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşları ziyarete geldi ve bir süre burada oturarak sohbet etti.

Bakan Tüfenkci’ye Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve kalabalık bir grup eşlik etti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com 

bakan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız