SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Cenazede

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:46:28
Bakan Cenazede
A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın Malatya’da katıldığı cenaze namazında, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül tarafından “helallik” konusunda uyarı yapıldı.

Malatya Barosu avukatlarından Faik Demez’in amcası ve AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı ve Tekvando İl Temsilcisi Murat Turgut’un kayınpederi Osman Demez (78) ile birlikte vefat eden 4 kişi için kılınan cenaze namazına, AB Bakanı ve Başmüzekereci Egemen Bağış da katıldı.

Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte kalabalık bir topluluğun katıldığı cenaze namazlarını kıldıran İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıkavak beldesinde kılınan bir cenaze namazı sırasında imamın helallik istemesi üzerine komşusuna hakkını helal etmeyen vatandaşı hatırlattı. Gül, helallik için ölenin yakınlarının cenazeyi defnetmeden önce, “Hakkını ödeyelim” demeleri gerektiğini ifade ederek, Türkiye’de ilk kez böyle bir durumla karşılaşıldığını söyledi.

İl Müftüsünün konuşmasını dikkatle izleyip 4 kişinin cenazesi namazını birden kılan Bağış, bir tabutu da musalla taşından araca kadar taşıdı.

Bu arada, Demez'le birlikte Şehir Mezarlığı'nda aynı gün Abdurrahim Milisoğlu, Osman Özdemir, Mustafa Kaya, Veda Hancı,Tacim Kapıkıran ve Mehmet Sever adlı vatandaşların cenaze namazları kılındı ve toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız