SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Çırmıhtı'da Daveti Kıramadı

0
Güncellendi - 2016-11-07 00:16:23
Bakan Çırmıhtı'da Daveti Kıramadı
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Yeşilyurt ilçesinin eski merkezi olan Çırmıhtı'da bulunan Ahmet Atılgan Parkında halkla ve esnaflarla bir araya geldi.

Parkta vatandaşlarla ve esnafla sohbet ederek çay içen Bakan Tüfenkci onların sorun ve taleplerini dinledi. Vali Toprak, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İlçe Kaymakamı Babahanoğlu ve Belediye Başkanı Polat da bu toplantıda yer aldılar ve kendi sorumluluk alanlarını içeren konularda da Bakan Tüfenkci’ye bilgi verdiler.

Toplantı sonrası çarşı içerisindeki esnafla da görüşen Bakan Tüfenkci’nin yanına gelen bir taksi şoförü,  özel tüketim vergisi muafiyetinden dolayı başta  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakan Binali Yıldırım’a, kendisine ve tüm kabine üyelerine, şoför esnafı adına teşekkür etti. ÖTV muafiyeti sayesinde yeni almış olduğu aracını göstererek, minnettarlığını ifade edip Bakan Tüfenkci’nin aracın direksiyonuna geçmesi isteğinde bulundu. Bakan Tüfenkci’de her zaman esnafın yanında olduklarını ifade ederken bu isteği geri çevirmedi. Toplantı’ ya gelemeyen çarşı esnafını da ziyaret eden Bakan Tüfenkci, Vali Toprak ve beraberindekiler buradan ayrıldı.

İLKOKUL SÜRPRİZİ

Bakan Tüfenkci, daha sonra Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Babahanoğlu, Bakan Tüfekci'nin 1976-1977 eğitim ve öğretim dönemine ait İsmetpaşa İlkokulu’ndaki diplomasını hediye etti.

Bakan Tüfenkci ise Babahanoğlu’na bu sürprizinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

tüfenkci

tüfenkcibakan

tüfenkci1

tüfenkci2

bakan

BAKAN TÜFENKCİ’YE İLKOKUL DİPLOMASI SÜRPRİZİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI BÜLENT TÜFENKCİ, MALATYA'NIN YEŞİLYURT İLÇESİNDE

tüfenkci4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız