SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Esnafa Bayrak Dağıttı

0
Güncellendi - 2018-02-03 19:02:09
Bakan Esnafa Bayrak Dağıttı
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Malatya'da esnaflara Türk Bayrağı dağıttı. Esnafların talep ve önerilerini dinleyen Bakan Tüfenkci çarşı esnafına bol kazançlar temennisinde bulundu.

Tüfenkci çarşı esnafına; “Talep ve önerileri ilk ağızdan duymak çözüme daha hızlı ulaşmamızı sağlıyor. Malatya ekonomisinin temel taşı olan sizlerin görüş ve önerileri de bizler için çok önemli. Bugüne kadar daima esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olduk. Bundan sonra da esnaf ve sanatkarlarımızın yanından olacağız. Sizlere hayırlı, bereketli, bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Bakan Tüfenkci, "Zeytin Dalı Harekatı'nda dualarımız, kalbimiz kahraman ordumuzla. Allah’a hamdolsun başarılı bir harekat gerçekleştiriyoruz. Allah ordumuzu düşmanlarımıza karşı muzaffer eylesin. Toplum olarak birlik beraberliğimizi göstermemizin en güzel yollarından biri de şanlı al bayrağımızı dalgalandırmak olacaktır." diye konuştu.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Bakan Tüfenkci, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce üs bölgesine sınırın Irak tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Miraç Gürhan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında okunan Kuran-ı Kerim’in ardından dualar edildi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız