SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Güler Diyor ki

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:02:58
Bakan Güler Diyor ki
A- A+ PAYLAŞ

Çankaya Köşkü’nde düzenlenen ödül törenine katılan İçişleri Bakanı Muammer Güler, geçen hafta yapılan yolsuzluk operasyonuna ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Güler şunları söyledi:

“Bu bir adli dava değil, siyasi algı davasıdır. Bunlar her şeyi kendi kafalarına göre yapmışlar. İnfazı da yapmışlar. Bunları geçmişte de yapmışlardı ama iki yanlış bir doğru etmez.

Ben operasyonun hemen ardından Başbakan’a ‘Gereğini yapacağım’ dedim. Kendisi de gereğini yapacağını söyledi. 

Oğlumun evinde bulunan para sattığı villanın parasıdır, bütün evrakları vardır. Tüm delilleri belgeleriyle sunacağım. 

İstihbarat müdürü adli kolluk personeli değildir. Memur suçlarına göre işlem yapılmak zorundadır.

Daha ifadeler alınmadan dört Bakan için fezleke hazırlanıp polisin önüne konmuş. Kanunsuz hiçbir şey yapmadık. Hukuk ayaklar altına alınıyor.

Oğlum rüşvete aracılıktan tutuklandı. Bu dosya şantaj için hazırlanmış. İddialar asılsız.

Bana haber verilmeyebilirdi ama bu ülkenin Başbakan’ı var. Ben de hesap vereceğim, yanlış bilgi verenler de.

Evden çıkan paralarla ilgili belgeler savcılığa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız