SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Kılıç'ı ziyaret ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:15:01
Bakan Kılıç'ı ziyaret ettiler
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Darende heyeti ve Malatya Anadolu Ateşi Hokey Spor Kulübü takımı ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı ziyaret etti. 
 
Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Ilıca Belediye Başkanı Hasan Bayram, Aşağı Ulupınar Belediye Başkanı Sezai Gürbüz, Belediye Meclis Üyesi Yaşar Çalık’ın bulunduğu heyet, Bakan Kılıç’tan ilçeye halı saha yapımı konusunda destek istedi. Bakan Kılıç, sahanın 2013 yılında yatırım programına gireceğini söyledi. Darende’ye yapılacak yarı olimpik yüzme havuzu yatırımının da gündeme geldiği görüşmede; destek talepleri yinelendi.
 
Bakan Kılıç, Avrupa Şampiyonu olan Malatya Anadolu Ateşi Hokey Spor Kulübü oyuncuları ve antrenörünü de kabul ettiği makamında; takımı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Hokey Kulübünün Malatya’nın gururu olduğunu dile getiren Milletvekili Çalık, Bakan Kılıç’tan bundan sonra da Malatyalı sporculara ve Malatya’ya desteklerinin devam etmesi temennilerinde bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Avrupa Şampiyonası için İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne 25 Bin TL ödenek aktarımında bulunmuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız