SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Malatyalıların Konuğu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:40:41
Bakan Malatyalıların Konuğu
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr Veysel Eroğlu’nu konuk etti. 

Ev sahipliğini İstanbul Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği Başkanı Fuat Çatal’ın yaptığı toplantıya, Malatya Gönül Birliği Dernek Başkanı Ali Seydi Turan, birçok Malatyalı sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve iş adamı hazır bulundu.

Bakan Veysel Eroğlu Malatya’ya yaptığı yatırımları anlattı. Bakan Eroğlu "Malatya’mıza Beydağı eteklerini yeşillendirme sözümüz vardı ve bunu da yaptık. Kayaları kırıcı makinelerle kırarak açıp taşıma toprakla çam ağaçları diktik. Biz Beydağı eteklerini yeşillendireceğiz. Çalışmalarımız da devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Eroğlu, Malatya'da faaliyete geçen barajları da gündeme getirerek, "Bizler Malatya'da yetişip büyüyen devlet adamları ve siyaset adamlarını şükranla anıyoruz. Sayın Recai Kutan Ağabeyimizin ismi ile bir barajımızın açılışını yaptık. Bizler Malatyalı büyüklerimizle gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'la gurur duyuyoruz. Ayrıca yarım kalan barajları çok kısa bir zamanda bitireceğiz"şeklinde konuştu.

Malatya’nın büyüdüğünü ve Malatya'nın artık Büyükşehir olduğunu, İstanbul'da da bir Malatya kadar oturan Malatyalı olduğunu dile getiren Bakan Eroğlu, Malatya insanının hem ticarette hem de siyasette başarılara imza attıklarını söyledi.

Sivil toplum kuruluşu derneklerine teşekkür eden Eroğlu’na kaysı ikramında bulunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız