SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bakan Öğretmenleri Oyalıyor..''

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol, memurların denge tazminatları ile diğer alacaklarının bir an önce ödenmesi gerektiğini söyledi.

Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, hükümetin toplu görüşme sonucunda taraf olarak imzaladığı mutabakata sadık kalmadığını iddia etti. Şenol, "Memurlar, ocak ayından itibaren ödenmesi gereken 40 YTL denge tazminatını, aile ve çocuk yardımında gerçekleşen artışı ve sendika üyelerine verilecek 5 YTL ilave ödemeyi alamadı. Hiçbir arkadaşımızın endişesi olmasın. Hükümetle imzalanan mutabakat metninde belirtilen 40 artı 40 denge tazminatını ve sendika üyelerine verilecek 5 YTL'yi en kısa sürede bütün kamu çalışanları alacaktır" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e de tepki gösteren Şenol, "Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, önce ek ders ücretlerini saat başına 10 YTL'ye çıkaracağını, ardından da ek ders ücretlerinde enflasyonun 5-6 katı bir artşı yapılacağını kamuoyuna açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Çelik, öğretmenleri oyalamaktadır" ifadelerini kullandı.

Şenol, memura ödenecek 40 artı 40 YTL'nin 100 artı 100 YTL'ye, ek ders ücretlerinin de 10 YTL'ye çıkartılmasını istediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız