SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Şahin'in Malatya Programı

A- A+ PAYLAŞ
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in Malatya'daki programı belli oldu. Bakan Şahin, 7 Ocak Cumartesi günü saat 19.40'ta İstanbul'dan havalanacak uçak ile Malatya'ya gelecek. Pazar günü saat 10.00'da Malatya Valiliği'ni ziyaret edecek olan Bakan Şahin, saat 10.30'da Adalet ve Kalkınma Partisi'nin, Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak olan merkez ilçe kongresine katılacak. 
 
Özel İdare İş Merkezi'nde saat 12.00'de halı kursunu ziyaret edecek olan Bakan Şahin, burada yarım saat kaldıktan sonra Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret edecek. 
 
AÇILIŞLARA KATILACAK
 
Bakan Şahin'in Pazar günü belediyeyi ziyaretinden sonraki programı şöyle; 
 
14.00 : Aktif Kadınlar Derneği Açılışı
 
14.30 : FEM Dersanesi Açılışı
 
15.00 : Sevgi Evlerini Ziyaret
 
15.45 : İnönü Üniversitesi'ni ziyaret 
 
17.00 : Polisevi'nde kalan depremzedeleri ziyaret
 
17.45 : Parti il binasını ziyaret 
 
20.00 : Malatya'dan Ankara'ya hareket

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız