SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Selçuk'tan MTÜ'ye Ziyaret

0
Güncellendi - 2019-09-09 03:28:07
Bakan Selçuk'tan MTÜ'ye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, beraberinde İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanvekili Bilal Erdoğan ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi'ni (MTÜ) ziyaret etti.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut tarafından üniversite kampüsünde karşılanan Bakan Ziya Selçuk ve Bilal Erdoğan, ilk olarak üniversite bünyesindeki Turgut Özal Müzesi'ni gezdi.

Rektör Prof. Dr. Karabulut, daha sonra Bakan Selçuk, Bilal Erdoğan ve beraberlerindeki heyete üniversite yerleşkesindeki Atçılık ve Hippoterapi Merkezi'ni gezdirerek yürütülen çalışmalar ve hedeflenen projeler hakkında bilgi verdi.

Ardından Bilal Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ve Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Atçılık ve Hippoterapi Merkezi'nin açık manejinde ata bindi.

Ziyarette Malatya Valisi Aydın Baruş, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı İhsan Koca da hazır bulundu.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Reşit (4 yıl önce)
    Reizimiz "Çocuklarım başörtüsü yüzünden Türkiye'de okuyamadı" sözü geldi aklıma. Yazık, Bilal Erdoğan'da Amerika'da okumuş. Üzüldüm. Hakkıını verelim, Ekip tam kadro...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sayın milli eğitim bakanim toplam öğrenci mevcudu 260 -500 arası olan ve aynı binada eğitim veren ilkokul ortaokul ve imam hatip ortaokullarimiz var bu okullara doğru olarak bir müdür veriyoruz ama ilkokula bir ortaokula bir imamhatip ortaokulunada bir toplamda üç müdür yardımcısı veriyoruz olması gereken aynı binada oldukları için öğrenci sayısı besyuzu geçerse ikinci müdür yardımcısının verilmesi diyorum kısacası iki idareci bu okullarda fazla diyorum bu tür aynı binada tek müdür yönetiminde devam eden okullarin adına ilköğretim kurumları desek e okul ve mebbislerini tek çatıda toplasak bu sorun çözülür ve binlerce öğretmene kavusuruz.okullarda hizmetli sıkıntısı var yaz aylarında Ekim ayına kadar hizmetli yok okulların hizmetli ve memur normu yok bazı okullarda iki üç memur hizmetli var bazı okullarda ise hiç yok liselere ödenek geliyor kırtasiye ve temizlik malzemesini alıyor ilkokul ve ortaokullar çok zor durumda.destekleme kurslarına ücret iki katı ödeniyor kurs açılmayan ve hafta içi derse giren ogretmenler ücretlerini iki katı almadıkları için ders ücretleri arasında adaletsizliğe yol açıyor saygılarımla sayın bakanım .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Dayamislar sırtlarını sayın cumhurbaskanima ama nereye kadar Malatya olarak bu yüzlerden usandik yeter artık diyoruz.sayin gurkanda bu gruba ayak uydurdu.sayin Gürkan halkın nezninde büyük kredin var bunun hakkını vermeni ve sizin adınızla anılacak projeler bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sayın rektör yaz aylarinda bir saatte bir Hasırcılar otobüsü dışında toplu taşım aracı üniversiteye gitmiyor en azından üniversiteye mahsus yarım saate bir otobüs seferleri konmazmi diğer bir konuda üniversiteye özel halk otobüsleri yerine motas yani belediye otobüsleri istiyoruz okullar açılınca o bölgede altı tanede okul olduğu için seferlerin on beş dakikada bir olması gerekmektedir sayın rektör Öznur hanım gibi sorunlara çözüm odaklı olmanızı bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • HANI KRAVATLAR (4 yıl önce)
    bir bakan gelmis vali disinda vekillerin kravati yok belediye baskanlarinin kravati yok....o mevkileri bosa doldurdugunuzu ...bir bakan gelmis karsilayanlar kendilerine ceki duzen verememisler...Ben olsam hicbirini yanima almaz sayin valimle gezerdim...devlet adami olmak kolay degil...en azindan saygidan giyim kusamima dikkat ederim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Değerli kardeşim bütün devlet dairelerinde durum aynı devlet yetkilileri yeni bir kılık kiyafet yönetmeliği çıkarmalı veya herkes kendine uygun gördüğü kıyafeti giyebilir demelidir devlette kuralsizlik olmaz şu andaki insanların bıyık boyu giydiği ayakkabı kazak yakası pantolon ütüsü ve etek boyuna kadar müdahale eden yönetmelikte artık uygulanamaz durumda ama mevcut yönetmeliğe uymamakta hoş değil olması gereken bir an önce yeni bir düzenleme yapmaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir tost (4 yıl önce)
    Şu hale bakın Bakan ceketini iliklemiş Bizimkilerin ceketleri küçük herhalde düğme yetişmemiş
    0
    0
    Yanıtla
  • pütürgeli (4 yıl önce)
    şu resimler ömerler, haticeler, alilerin bir hayal olduğunun resmidir... iktidar gitmeden reis asla anlayamayacak seçmenlerin ak partiden soğuduğunu ...
    0
    0
    Yanıtla