SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bakan Tokatlıyorlardı"!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:33:38
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Eğer bu ülkede siyasetin geleceğini belirleyen yüce halkımızsa, onların iradesinin üzerine ipotek koymak ahlaksızlıktır" dedi. 

Milletvekili Şahin, sorunların yerinde tespiti için gerçekleştirdiği Çolaklı Köyü ziyaretinde, "Önceleri omuzunda 3 yıldız olan birileri hükümetin Bakanına, Başbakanına talimat veriyor, küfrediyor, bununla kalmayıp tokat dahi atabiliyordu. Artık darbe dönemleri geride kaldı. Bu ülkede vesayet rejimine son dedik" diye konuştu.

Köy ziyaretleri kapsamında binlerce vatandaşı yüz yüze dinleme imkanı bulduklarını ifade eden Şahin, "Bizlerin rotasını halkımız belirlemektir. Muhtarlarımızın, ağabeylerimizin, hacı amcalarımızın anlattıkları, dile getirdikleri sorunlar bizlerin, hükümetimizin öncelikleri arasındadır. Bizler buralara gelerek notlarımızı alacağız, eksikliklerimizi göreceğiz. Bu sorunları da Ankara'da sırça köşklerde oturarak değil, bu havayı, bu tozu toprağı soluyarak sizin verdiğiniz bilgilerle çözmeye çalışacağız. Hamdolsun bugüne kadar da karşılaşmış olduğumuz sorunları bir bir çözüyoruz” dedi.

Köy muhtarı ve vatandaşlar da ziyaretten dolayı Şahin'e teşekkür ederek, sorunlar hakkında bilgi verdiler.

Şahin'e AKP İl Başkan Yardımcısı İdris Boztaş, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Merkez İlçe ve AKP İl Yönetim Kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız