SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Tüfenkci Ankara'ya Döndü

0
Güncellendi - 2016-01-18 15:17:22
Bakan Tüfenkci Ankara'ya Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya ziyareti sırasında yeni açılan bir işletmeyi ziyaret ederek nohutlu pilav yedi. Bakan Tüfenkci sonrasında ise İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Hafta sonunu memleketi Malatya’da geçiren Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, akşam da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Tüfenkci, beraberinde Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Öznur Çalık ile birlikte Vergi Dairesi yanında bulunan Közde Kahve isimli iş yerini ziyaret etti. Burada Bakan Tüfenkci’ye satışına yeni başlanan nohutlu pilavdan ikram edildi. Bakan Tüfenkci, bu tür küçük işletmelerin her zaman desteklenmesi gerektiğini belirterek bakanlık olarak esnafların her zaman yanında olacaklarını söyledi. Tüfenkci, kendilerini ağırlayan işletme yetkilisi Behçet Ercan’a teşekkür ettikten sonra İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Burada onuruna verilen yemeğe katıldıktan sonra toplantı salonuna geçen Bakan Tüfenkci ve beraberindekiler istişarelerde bulundu. Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaret programının ardından Bakan Tüfenkci bu sabah erken saatlerde Ankara’ya döndü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız