SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Tüfenkci Gevrek'e Destek Vermiş

0
Güncellendi - 2016-06-04 22:44:24
Bakan Tüfenkci Gevrek'e Destek Vermiş
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’da, Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’e tam destek çıktı.

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren ve önlerindeki mali ve olağan genel kurula hazırlanan Gevrek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’la bir görüşme gerçekleştirdi. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmede, Adil Gevrek’e tam destek çıktığı öğrenildi.

Gevrek’in yapacağı çalışmanın ardından ilerleyen günlerde yönetimde yer alacak isimlerin, teknik direktörün ve transfer çalışmalarının netleşmesi bekleniyor.

“DEVAM EDECEKSİN”

Adil Gevrek, yeni sezon yapılanması kapsamında ilk görüşmesini Alima Yeni Malatyaspor’un Divan Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile gerçekleştirdi.

Yeni yönetim, hedefleri, projeleri ve yeni sezon bütçesiyle ilgili Çakır’a detaylı bir bilgi veren Gevrek’in gerekli oluru aldığı öğrenildi. Başkan Gevrek, olumlu geçen görüşme sonrası çalışmalarını hızlandırdı.

“ELİMDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİM”

Başkan Gevrek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yle de bir araya gelerek, detaylı bir görüşme gerçekleştirdi.

İlk sezonunda takımı şampiyon yapan, ikinci sezonda da takımı PTT 1. Ligi’nde tutmayı başaran Gevrek, her anlamda takımın yanında olan Bakan Tüfenkci’den yeni sezonda destek istedi.

Bakan Tüfenkci, takım için elinden gelen her desteği yapacağını kaydederek, “Elimden geleni yapmaya hazırım, desteğim seninle” dediği öğrenildi.

BAŞKA BİR YÖNETİME DESTEK YOK

Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile yaptığı görüşmede tam destek aldığı ve dışarıdan çıkacak başka bir yönetime destek vermeyeceği de gelen haberler arasında.

Başkan Çakır’dan tam destek alan Gevrek, çalışmalarını daha da hızlandırdı. Mali genel kurulda ‘ibra’ edilmeyi bekleyecek olan Gevrek, oluşturacağı yeni yönetim listesiyle olağan genel kurula girecek. Daha güçlü bir yönetimle yoluna devam etmek isteyen Gevrek, bu noktada temas ve istişarelerini sürdürüyor.

“MALATYA’DAN DA YÖNETİME GİREN OLABİLİR”

Yönetim listesi üzerinde titiz bir çalışma yürüten Gevrek, gerek İstanbul gerekse de Malatya, çalışmalarını sürdürecek.

Hazırlayacağı listeyle olağan genel kurulda seçime girecek olan Gevrek, Malatya’dan yönetime girmek isteyen isimleri de değerlendirip, listeye almayı planlıyor.

Yeni sezon için güçlü bir yönetim oluşturmak için kolları sıvayan Gevrek, bu noktada istişareye açık olduklarını kaydetti.

GENEL KURUL TARİHİ BELLİ DEĞİL..

Bu arada, Yeni Malatyaspor yönetiminin  mali ve olağan genel kurulun yapılacağı tarih konusunda henüz bir karar alınmadığı belirtiliyor.

Başta transfer olmak üzere kulübün acil konularının bir an önce ele alınabilmesi için, genel kurulun en kısa zamanda yapılması gerektiği değerlendirilirken, bu konuda yönetimin karar almamış olmasının, genel kurulun, transfer döneminin başlayacağı Temmuz ayına sarkmasına yolaçabileceği belirtiliyor.

FOTOĞRAF: Arşiv

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

yenimalatyayönetim

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kerim Dayı (7 yıl önce)
    Herşey iyide başkan geç kalacaksın. Ne zaman kongre yapılacak ne zaman teknik direktör bulunacak.ne zaman transferleri yapacaksnz.ondan sonrada kaliteli topcu bulamayacaz.hızlanmak lazım. gec olmadan.
    0
    0
    Yanıtla