SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Tüfenkçi Kıl Payı Kurtuldu

0
Güncellendi - 2016-03-23 19:10:14
Bakan Tüfenkçi Kıl Payı Kurtuldu
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin Brüksel’deki bombalı saldırıdan kıl payı kurtulduğu ortaya çıktı. Tüfenkçi, AB bakanları toplantısına katılmak üzere dün sabah Brüksel’e uçacaktı.

Ancak Bakanlar Kurulu’nda yapılan görüşme sonucunda PKK’nın çadır açması olayına tepki olarak toplantıya katılmama yönünde karar alındı. Bunun üzerine Brüksel’e yapılacak gezi de iptal edildi. Tüfenkçi, Meclis’teki Ak Parti grubunda Brüksel’deki bombalı saldırıyı değerlendirirken, “Ben de aslında Sabah Brüksel’e uçacaktım. Saat 11 sularında orada olabilirdik. Kıl payı kurtulduk. Demek her şeyde bir hayır var” dedi.

Kaynak: MİLLİYET

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • CUMALİ (8 yıl önce)
    allah nazardan esirgesin temiz bir inasan
    0
    0
    Yanıtla
  • geleceğin inşallah turgut özalı malatyamız için gururdur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazandogan (8 yıl önce)
    Sayinbakanimoldugugibigorunenbizdenbirisiilimizeyillarsonrabileanlatilacakhizmetleryapacaginainaniyorumkendisinebasarilardiliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasevadlısı (8 yıl önce)
    sayıın Bakanımızı ALLAH esirgeye malatya nın iftihari tek bakani bakanlığa geldiğinde bu ya na yatırmlar hızlandi
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (8 yıl önce)
    böyle bır resım ve yazı bakanımıza yakısıyormu adam akıllı bır tasarım yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • kübra (8 yıl önce)
    Allah korumus
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (8 yıl önce)
    Böyle olmaz; kıl payı kurtulduk falan, Bomba sayın bakanımızın güzergahında mı patlatıldı yani. O zaman ben de kıl payı kurtulmuşum. İstiklal Caddesindeki patlama esnasında ben de İstanbul'da Üsküdar'daydım dersem patlamayı kıl payı atlattığımı mı sanacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent ERKUŞ (8 yıl önce)
    Malatyamızın medarı iftiharısınız Yüce Rabbim sizi korur inşallah ömrünüzü uzun ve sağlıklı kılar Malatyamızın ve Memleketimizin sizin gibilere ihtiyacı var
    0
    0
    Yanıtla