SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Tüfenkci YMS Yönetimini Kabul Etti

0
Güncellendi - 2016-09-09 16:08:49
Bakan Tüfenkci YMS Yönetimini Kabul Etti
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un yönetimi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi ziyaret etti.

Ligde ikide iki yaparak, sezona iyi bir başlangıç yapan Yeni Malatyaspor, kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi ziyaret etti. Bakanlıkta gerçekleştirilen ziyarette, kulüp başkanı Adil Gevrek, Bakan Tüfenci’ye takımdaki son durum hakkında bilgiler verdi. Yönetim, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’den bazı isteklerde de bulundu.

Bakan Tüfenkci, “Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'i ve yönetimini Bakanlığımızda ağırladık” dedi.

HEDEFİ BAKAN TÜFENKCİ KOYDU

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yeni Malatyaspor’un olağan genel kurulu ve mali kongresinde takımın hedefinin şampiyonluk olması gerektiğini ifade etmişti.

Yeni Malatyaspor’un herkesin ortak değeri olduğuna vurgu yapan Tüfenkci, “Özellikle de Yeni Malatyaspor hepimizin ortak değeridir. Elbette ki ilimizin takımına sahip çıkacağız. Gücümüzün yettiği oranda destekleyeceğiz” diye konuştu.

Tüfenkci, Yeni Malatyaspor’un birlik ve beraberliğin sembolü olması gerektiğine dikkat çekerek, kulübün ayrışmanın ve ayrıştırmanın sembolü olan yerler olmaması gerektiğine değindi.

Bakan Bülent Tüfenkci, takımda görev yapanların kulübün birlik ve beraberliğin sembolü olması gerektiğine dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Dışarıda kalan arkadaşlarımızda kulübü bu noktaya taşımaması gerekir. Onun için bizler elimizden geldiği kadar bu hususlara dikkat ediyoruz. Yöneticilerin de aynı şekilde bu hassasiyette olduğunu biliyorum. Basın ve diğer arkadaşlarımızın da aynı hassasiyeti göstermeleri gerekir” ifadelerini kullandı.

“SİYASETTEN SONRA EN ÇOK MALATYASPOR KONUŞULUYOR”

Malatya’da en çok siyaset ardından da Malatyaspor’un konuşulduğunu kaydeden Tüfenkci, şunları söyledi: “‘Malatyaspor, Yeni Malatyaspor’ dediğinizde inanın Malatya’da yaşayan, yaşamayan, dışarıda yaşayan bütün Malatyalılarında Yeni Malatyaspor ile ilgili düşünceleri var. Herkes Malatyaspor’u, transferi konuşur. Ama ‘elini taşın altına koy’ denildiğinde de herkes nedense kaçar. Malatya’da en çok konuşulan siyasettir, ardından da Malatyaspor gelir. Burada göre yapmak zor ama bir o kadarda onurlu bir görevdir. Çünkü siz, bir ili temsil eden insanlarsınız. Bir ilin profesyonel takımını temsil ediyorsunuz.”

“HEDEF ŞAMPİYONLUK”

Bakan Bülent Tüfenkci, takımın hedefinin büyük olması gerektiğini kaydederek, şunları söyledi:

“Malatyalılara 2, 3, 5 senelik hedefler değil, büyük hedefler lazım. Büyük hedeflerden başlamalıyız. Sağlam gitmemiz lazım. Hedefimizin büyük olması gerekiyor. 2-3 senede şampiyonluk olur. Kulüp sağlam olur. Ama bizim hedefimiz bu yıl şampiyon olmak. Onun içinde bu salonda bulunan bulunmayan bütün arkadaşlarımızdan, tüm Malatyalı hemşerilerimizden buna kilitlenmelerini istiyoruz. Eğer yeniden bir silkelenme, diriliş istiyorsak ki Allah’a hamdolsun iyi gidiyoruz ama artık şampiyonluğa oynayan bir takım olmalıyız. Tabi bu süreç kolay değil. Yeni takımlar var, Süper Lig’den düşmüş takımlar ligde yer alıyor. Süper Ligi hedefleyen takımlar var. Büyük illerin büyük desteklerle ve umutlarla hareket eden takımları var. Ama şunu unutmamak lazım, büyük paralarla büyük iş başarılmıyor. Önemli olan inanarak, inançla, doğru noktalarda isabetli işler yaparak, transferler yaparak, küçük paralarla büyük işler başarmaktır. Karşıyaka, geçen sezon çok büyük paralar harcadı ama küme düştü. Göztepe aynı şekilde para harcadı ama nerede kaldı. Onun için bizler sabırla ama mutlaka doğru ve nokta transferlerle mücadele etmeliyiz. Yönetimsel beceri de burada ortaya çıkıyor. Bu yönetim inşallah bunu başarır.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

tüfenkciyms1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    Bakanımıza yayınları trtnin vermesini de söyleseydik ben süper ligin şifrelendiği yıllardan beri birinci ligi trt veya farklı kuruluşlardan verildi bu sene 3. hafta oldu hala karmaşa düzenli işleyen bir sistemi bozmanın alemi yok Bakanımızdan maçlara egeli, özellikle izmirli ve adana bölgesinden hakem istemediğimizi belirtmeliydik kendisinin ufak bir ricası federasyona ilaç gibi gelir
    0
    0
    Yanıtla