SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Tüfenkci'nin Eşi Sığınmacı Kampında

0
Güncellendi - 2017-11-02 02:13:01
Bakan Tüfenkci'nin Eşi Sığınmacı Kampında
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, Malatya'daki konteyner kentte misafir edilen Suriyelileri ziyaret etti.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, konteyner kentte misafir edilen Suriyelileri ziyaret ederek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Suriyeli çocukların yaptığı resimlerden oluşan serginin açılışını gerçekleştirdi.

Çocukların yaptıkları resimleri yakından inceleyen Tüfenkci, sergide emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra Vali Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban ve İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal'ın eşi Kadriye Urhal ile minik Suriyelilerin eğitim gördüğü ana sınıfına geçen Tüfenkci, buradaki çocuklarla tek tek ilgilendi.

Suriyeli çocuklara çikolata dağıtan Tüfenkci, buradaki incelemelerinin ardından meslek kurslarının verildiği merkeze geçti.

Burada bilgisayar, satranç, ve kuaför kurslarını ziyaret eden Tüfenkci, halı kursunda ise tezgahın başına geçerek dokuması tamamlanmış el emeği göz nuru bir halının kesimini gerçekleştirdi.

Daha sonra heyet, AFAD İl Müdürü Mustafa Akar'dan konteyner kent ile ilgili brifing aldı.

Esra Tüfenkci, son olarak Suriyeli Şaban El Ragıp ailesinin misafiri oldu.

Burada ailenin sorun ve taleplerini dinleyen Tüfenkci, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da dile getirdiği gibi bizler Suriyeli kardeşlerimize ensar olduk. Kardeşlerimizle ekmeğimizi bölüşüyoruz. Çünkü bizim kültür ve inancımız bunu gerektirmektedir." diye konuştu.

Heyet incelemelerinin ardından konteyner kentten ayrıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız