SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Tüfenkci'ye 23 Numaralı Elazığspor Forması

0
Güncellendi - 2017-08-19 20:04:44
Bakan Tüfenkci'ye 23 Numaralı Elazığspor Forması
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Elazığ'daydı. Bakan Tüfenkci'nin kentteki ilk durağı, Elazığspor Tesisleri oldu. Elazığspor'u Süper Lig'de görmek istediklerini ifade eden Bakan Tüfenkci, kulübe ve teknik ekibe başarılar diledi.

Bakan Tüfenkci: "Bütün birleşenlerini bir araya getirseniz de eğer takım o havayı yakalayamazsa o başarıyı yakalamak zor olur diye düşünüyoruz. Puanları silinmişti onların bir kısmını geri aldı. Transfer yasağı gelmişti, o yasağı kaldıran ilk kulüplerimizden oldu. Belediye başkanımız, milletvekillerimiz, şehrin ileri gelenleri elinden gelen gayreti gösteriyorlar. İnşallah hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde biz Elazığsporumuzu Süper Lig'de görmek istiyoruz ve başarılar diliyoruz." dedi.

Bakan Tüfenkci’nin konuşmasının ardından Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş, Bakan Tüfenkci'ye adına hazırlanmış 23 numaralı forma hediye etti.

BASKİL İLÇE KONGRESİ

Bakan Tüfenkci, daha sonra AKP Baskil İlçe Teşkilatı'nın 6. Olağan Kongresi'ne katıldı. Burada konuşan Bakan Tüfenkci, kongrelerin değişim, yenilenme hareketi olduğuna vurgu yaptı ve şöyle konuştu: "Teşkilatlarda çalışmak çok zor bir o kadar da onurlu bir görevdir. Sizlerin bakamayacağınız yüz, sıkamayacağınız el yoktur. Tüm teşkilat mensubu kardeşlerimiz bilsin ki sizlerin başarısı belediyelerimizin, vekillerimizin başarısı demektir. Vekillerimizin başarısı partimizin, partimizin başarısı da Türkiye'nin gücü demektir."

Geçmişte Gezi Parkı olayları ile sokakları ve meydanları yangın yerine çevirerek millete hesap ödetenlerin bugünse Gümrük Birliği'nin güncellemesini bahane ederek yine engel çıkarmaya ve millete hesap ödetmeye çalıştıklarını belirten Bakan Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Ama Allah'a hamd olsun, Türkiye büyük bir ülke ve bu ülke bir ve beraber olduğu zaman aşamayacağı engeller yoktur. O gün Gezi Parkı olaylarını ortaya atanlara gereken dersi bu millet verdi. 15 Temmuz'da da bu millete darbe vurmaya çalışanlara bu millet hesabını kesti. Onlar adalet karşısında hesap verecekler ama sadece adalet karşısında değil bu milletin vicdanı karşısında da hesap verecekler, vermeye de devam edecekler. Varsın onlar mahkemelerde tiyatrolarını oynasınlar, varsın mağdur edebiyatına yatsınlar. Eğer bu ülkede bir mağdur varsa o da bu milletin ta kendisidir. Onlar mağdur değil, mağlup oldular. Onlar millete ve devlete karşı savaş açtılar. O savaşı da milletin desteğiyle ve Allah'ın izniyle kaybettiler. O mağlubiyetin acısını ve pişmanlığını hep yaşayacaklar, bu milletin vicdanında da mahkum olacaklar.''

ELAZIĞ-DİYARBAKIR HIZLI TREN PROJESİ

Bakan Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada Hızlı Tren Projesi'ne de değindi. Sivas ve Malatya'dan gelecek hızlı trenin Elazığ ve Diyarbakır hattının yapılması için çalışmaların başladığını aktaran Bakan Tüfenkci, "Hızlı tren noktasında, Elazığ-Diyarbakır hattının yapılması için gayret gösteriyoruz. İnşallah bu yıl içerisinde Sayın Ulaştırma Bakanımızın da talimatları doğrultusunda proje tamamlandığında ihaleye çıkaracağız. Dolayısıyla artık Baskil de bir durak olacak" dedi.

Bakan Tüfenkci ayrıca Malatya-Elazığ arasında günlük banliyö tren seferleri için de çalışmaların ivedilikle sürdürüldüğünü kaydetti.

KOVANCILAR ZİYARETİ

Bakan Tüfenkci, programın ardından AKP Kovancılar İlçe Teşkilatı'nın 6. Olağan Kongresi'ne katıldı. Burada partililere hitap eden Bakan Tüfenkci, şöyle konuştu:

"Biz bundan 16 yıl önce millete hizmet için yola çıktık. Hiçbir sorunu halının altına itelemedik. Bu millet asildir, bu millet necipdir, bu millet kendi ile beraber yol yürüyeni unutmaz. AK Parti kadroları milletle yol yürür. Onun için milletle yol yürümeye var mısınız?"

Konuşmasını 7 Haziran'ı anımsatarak sürdüren Bakan Tüfenkci, "7 Haziran'ı hatırlayın. HDP'yi, Türkiye partisi olarak bu milletin önüne çıkarmaya çalıştılar. Bırakın Türkiye partisi olmayı bölge partisi bile olmayı beceremediler. Yaktılar yıktılar ama bu millet onlara pabuç bırakmadı" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin terörle mücadelesini anlatan Bakan Tüfenkci, "Hainlerin inlerine girdik, giriyoruz. Biz bir yandan PKK bir yanda FETÖ bir yandan DEAŞ ile mücadele ederken bir yandan ekonomimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Yükselen Türkiye için bir değişim başlatmalıyız, her birimizin tarihi sorumluluğu var. Biz coğrafyamızda düzen istiyoruz. Bizim 2023 hedeflerimiz var bu hedeflere ulaşmak için de canla başla çalışacağız.”

Bakan Tüfenkci, 2019’u da “tarihi eşik” olarak niteledi, teşkilatlara “daha fazla çalışmalıyız” mesajı verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • BATUHAN (6 yıl önce)
    Reis daha 15 gün önce malatya ya geldiğinde 44 numaralı malatyaspor formasını uzaylılar mi hediye etti. Yaptırsaydınız 53 numaralı formayı. Çok kisa hafızalı toplum olmuşuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (6 yıl önce)
    Sırf büyüklenmek için 44 yapmamışlar.Klasik bir el aziğ hareketi. İnşallah bu çekememezlikle amatöre kadar giderler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)Oğuzhan isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen, kıskançlıklarından, çekememezliklerinden gidecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • İnşallah
    0
    0
    Yanıtla