SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Tüfenkci'ye Hemşehri Sürprizi

0
Güncellendi - 2016-02-27 02:34:21
Bakan Tüfenkci'ye Hemşehri Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere KKTC’ye giden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, esnaf gezisi esnasında Akçadağlı bir esnafla karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemedi. Bakan Tüfenkci, ziyaretlerinde  Malatya kayısı hediye etti.

Kıbrıs ziyaretinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi TESK Genel Başkanı Bendevi palandöken ile TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve esnaflar coşkulu bir şekilde karşıladılar.

RESMİ ZİYARETTE KAYISI HEDİYESİ

Kıbrıs ziyareti programında KKTC Maliye Bakanı  Birikim Özgür, KKTC Ekonomi Bakanı Sunat Atun ile ikili anlaşmalar için bir araya gelen Bakan Tüfenkci, KKTC Başbakanı  Ömer Kalyoncu  tarafından da kabul edilerek bir süre görüştü. Bakan Tüfenkci, resmi ziyaretlerinde Malatya kayısısı hediye etti.

AKÇADAĞLI YORGANCI MAHMUT…

Bakan Tüfenkci beraberinde KKTC Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun  ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve MESOB Başkanı Şevket keskin ile birlikte esnaf gezisinde de bulundu. Esnaf gezisi esnasında Bakan Tüfenkci’ye yıllar önce Kıbrıs’a gelerek burada yorgancılık yapan Akçadağlı Mahmut Yağmur  ile karşılaştı. Tüfenkci, hemşehrisi  ile bir süre sohbet etti.

Bakan Tüfenkci, ilginç karşılaşmayı sosyal paylaşım sayfasında “KKTC Ekonomi Bakanı Sunat Atun ile Lefkoşa esnafı ziyaretimizde Akçadağlı yorgancı Mahmut Yağmur'la karşılaştık” diyerek, resmini paylaştı.

Bakan Tüfenkci,Kıbrıs Yunus Emre Enstitüsü Merkezini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız