SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Yılmaz Darende'de

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:12:59
Bakan Yılmaz Darende'de
A- A+ PAYLAŞ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Malatya’nın Darende ilçesini ziyaret etti.

Bakan İsmet Yılmaz, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ve Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı H. Hamidettin Ateş'i ziyaret etti. Yılmaz daha sonra Somuncu Baba külliyesini ziyaret etti. Türbede dua eden Yılmaz, burada namaz kıldı.

Ziyaretin ardından gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin seçimi olacağını ifade ederek, “Bu süreçte şelale ve meşale kentinden hem dua ve destek almak hem de ziyaretlerde bulunmak için Darende'deyiz. Allah yüzlerini ak eylesin. İnşallah Darende'nin şelale ve meşale özelliği ilanihaye devam eder" diye konuştu.

Darende'nin sorunlarıyla her zaman yakından ilgilendiğini kaydeden Bakan Yılmaz, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ile ilçenin projeleri ve çalışmalarını takip ettiğini söyledi. Yılmaz, Darende’deki ziyaretlerinin ardından seçim gezilerini sürdürmek için Sivas'ın Gürün ilçesine geçti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız