SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Yılmaz'ın Malatya Programı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:50:44
Bakan Yılmaz'ın Malatya Programı
A- A+ PAYLAŞ

 Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Malatya programının yoğun olduğu bildirildi.

Malatya’da 7 Aralık Cumartesi günü Belediye Konferans Salonu’nda saat 10.30’da düzenlenecek olan AK Parti aylık il danışma kurulu toplantısına katılıp konuşma yapacak olan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 13.00 Valilik, 13.30 belediyeyi ziyaret edip, saat 14,00’de Birlik Vakfı Malatya Şubesi’nin açılışına katılacak. Saat 16.00’da Battalgazi İlçesi’ne gidecek olan Bakan Yılmaz, saat 17.00’de Sivaslılar Derneği’ni ziyaret edecek.

Geceyi Malatya’da geçirecek olan Bakan Yılmaz, 8 Aralık Pazar günü sabah Arapgir ilçesine gidecek. Burada, Çanakkale Başkomutanı Cevat Çobanlı Paşa Fotoğraf sergisi açılışına katılacak olan Bakanı İsmet Yılmaz, 12.30’da Sivas’ın Divriği ilçesine uğurlanacak.

Bu arada, Bakan Yılmaz’a, Şoför Er Eğitim Alayı yerinin bir bölümünün Malatya Belediyesi’ne devri konusunda ilgi isteneceği de öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız