SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Ziyaretleri..

A- A+ PAYLAŞ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ve AKP Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer beraberinde yanı sıra Vali Ulvi Saran, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Öznur Çalık, AKP İl Başkan Vekili Bülent Tüfekçi ile birlikte Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Çakır, "Önem verdiğimiz konulardan bir tanesi de Malatya'nın büyükşehir olması. Daha uyumlu çalışılması ve planlı gelişme adına bu talepte bulunduk. Üzerinde durduğumuz bir diğer konu da mali yapılanmaydı. Yönetim anlayışında yeniden yapılanmaya gittik. Uyguladığımız mali disiplinden dolayı gelirlerimiz de bu sene iller bankasından gelen gelirimiz % 20 artma olmasına rağmen kendi öz gelirlerimiz de ise % 50 artma oldu" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret anısına Bakan Dinçer'e kayısı kristali ile kuru kayısı hediye etti.

Bakan Dinçer, daha sonra AKP İl Başkanlığını ziyaret ederek, burada partililerle birlikte basına kapalı toplantı yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız