SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bakana Bizzat Götüreceğim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:21:23
A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Doğanşehir’e bağlı Söğüt ve Polat beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 
 
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Gürbüz İsmet Yılmaz ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Nurettin Sert, İlhan Doğan, Ali Çağ, AKP İl Genel Meclisi üyeleri Abdurrahman Doğan ve Mustafa Demirtaş, Doğanşehir İlçe Başkan Yardımcısı Eyup Zelyurt ve belde belediye başkanları ile birlikte katıldığı ziyaretlerde halkın sorunları dinlendi. İlk olarak Doğanşehir Sulama Birliği Başkanı Abuzer Toprak’a kardeşinin vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulunan Şahin, ardından Söğüt beldesine geçerek Belediye Başkanı Mesut Sülü’nün yeğeninin düğününe katıldı. Söğüt beldesinde halkın sorunlarını da dinleyen Şahin, buradan Polat beldesine geçti. Polat Belediye Başkanı Hasan Orman yaptığı konuşmada, “Polat halkı göreve geldiklerinden bu yana alt yapı kilitli taş ve cadde ve sokakların güzelleşmesi konusunda başarılı adımlar attıklarını içme suyu ile ilgili olarak çalışmalarının sürdüğünü de kaydederek bu konunun da takipçisi olacağız” dedi.
 
Vatandaşlar, Şahin’e hayvancılığın öldüğünü, eskiden 10 binlerde olan büyükbaş hayvan sayısının bugün itibariyle 200 ila 300 civarına düştüğünü söylediler. Bunun üzerine Şahin, “Bu konuyu, tarım ve hayvancılık bakanına bizzat götüreceğim ve sizlere söz veriyorum en kısa zamanda sizleri haberdar edeceğim” dedi.
 
Daha sonra vatandaşlarla birlikte çay içen Şahin, “İnşallah bu ülkede birlik beraberliğimiz sağladığımız müddetçe kimsenin gücü yetmeyecek terör sorununu da inşallah bitirmeye doğru geldik. Birlikte olmalıyız ki güçlü olalım” ifadelerini kullandı.
 
Doğanşehir Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Doğan da, “Avustralya’dan 80 bin tane kuzu geldi, Malatya'ya gelmedi. Antalya’ya gitti ama yine de üreticiyi etkiledi. Bir de karkas olarak satıldığı için kasapla arasında fiyat farkı çok oldu. Hayvanlara devletin teşvik vermesi lazım” dedi.
 
Mustafa Şahin, “Devletimiz geçekten çok büyük destekler vermektedir. Yem bitkileri olsun gübre desteği var. Tarsim tarım sigortasından tutun da, dünyada ilk defa Türkiye’de biz kayısıyı çiçekte iken sigortalıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız