SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakandan 'Çat Kapı' Ev Ziyareti

0
Güncellendi - 2016-03-12 17:31:23
Bakandan 'Çat Kapı' Ev Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Bir dizi programa katılmak üzere Malatya’ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci akşam saatlerinde Battalgazi İlçesi Hanımınçiftliği mahallesinde bir evi ziyaret etti.

Bülent Tüfenkci’ye ev ziyaretinde AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililer eşlik ederken, Bakan Tüfenkci ziyarette ev halkıyla uzun uzun sohbet etti.

Yaklaşık 1 saat süren ev ziyaretinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tüfenkci, fırsat buldukça bu tür ziyaretler gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyleyerek, “Bu gün vatandaşlarımızın bir bardak çayını içelim diye çat kapı bir ziyaret gerçekleştirdik. Sağ olsunlar onlarda bizlere evlerini açtılar, bizi misafir ettiler. Biz sadece seçimden seçime değil, seçimden sonra da milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Onların her zaman dertlerine ortak olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Bakan Bülent Tüfenkci’nin ziyaretinden dolayı gurur duyduklarını ifade eden ev sahibi Yusuf Değirmenci ise “Bakanımız sağ olsun bizi ziyaret etti, çok sevinçliyiz. Bir bakanı evimizde ağırlamak gurur verici, ben böyle bir ziyaretten dolayı ailem adına kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

iha

BİR DİZİ PROGRAMLARA KATILMAK ÜZERE MALATYA’YA GELEN GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI BÜLENT TÜFENKCİ AKŞAM SAATLERİNDE BATTALGAZİ İİLÇESİ HANIMINÇİFTLİĞİ MAHALLESİNDE BİR EVİ ZİYARET ETTİ. (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız