SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakandan 'Çok Yüksek Hedef'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:30:21
Bakandan 'Çok Yüksek Hedef'
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı  İş Adamları Derneği (MİAD) 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Malatya ve Malatyalılar ile hukukunun bir hayli eskiye dayandığını belirterek “Malatya ile beraberliğimiz İstanbul’a geldiğimizde başladı. Tahtakale’de çakmak satanlardık” dedi. 

Hafta sonunda Holiday Inn Airport Otel’de yapılan MİAD Genel Kurulu’na Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da katıldığı genel kurulda Bakan Bayraktar ve Vali Hüseyin Avni Mutlu birer konuşma yaptı. 

Malatyalılarla kökü eskilere dayanan ilişkisi nedeniyle Malatya’ya özel bir önem verdiğini söyleyen Bakan Bayraktar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak uygulayacakları projelerle Malatya’yı dünyanın belli başlı şehirleri ile yarışan bir konuma getireceklerini söyledi. Erdoğan Bayraktar, bu konuda bir hayli iddialı bir söylem kullandı ve "New York, Paris, Londra, Tokyo, Toronto gibi dünya kentleri yanında Malatya'mızı da, dünyada belli başlı şehirler ile yarışan marka bir şehir yapacağız" diye konuştu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a konuşmasından sonra MİAD’ın 61 numaralı  fahri üyelik beratı verildi. Bakan Bayraktar’a MİAD üyelik beratı CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu tarafından takdim edildi.

İstanbul Valisi Mutlu: Malatyalı İşadamları İstanbul’un Enerjisi 

MİAD 11. Olağan Genel Kurulu’na katılanlar arasında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da vardı. Mutlu genel kurulda yaptığı konuşmada Malatyalı işadamlarının İstanbul’un enerjisine büyük katkı yaptığını söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız