SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakandan Destek İstedi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:02:41
Bakandan Destek İstedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti ve projeleri hakkında bilgiler vererek, çalışmalarına destek istedi. 

Eser, hazırlattığı “Darende Kentsel Tasarım Rehberi”ni Yılmaz’a sunarak, projeleri hakkında tek tek bilgiler aktardı. Her yıl yerli ve yabancı yüzbinlerce turistin ziyaret ettiği Darende’yi daha güzel bir hale dönüştürmek istediklerini belirten Eser; “Projelerimizle Darende’nin marka değerini yükselterek daha tanınır hale getirmek istiyoruz. İlçemizde özellikle turizm alanlarına yeni alternatif alanlar oluşturup gelen konukların daha geniş, farklı ve daha uzun zaman geçirecekleri mekanlar tasarlayacağız” dedi.

TOKİ projeleri, öğrenciler için yurtlar yapılması, otogar, mezbahane ve hayvan pazarı, küçük sanayi sitesi, bulvar düzenlemesi, kent müzesi oluşturulması, tarihi konakların onarımı, parklar, kentsel dönüşüm ve düzenleme çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Eser, “İlçemiz için ayrıca hayatiyet arzeden konulardan biri de Darende-Elbistan karayolunun standardının yükseltilerek iki ilçe arasındaki bu bağın daha güçlü hale gelmesidir. Bu yol ayrıca kuzey güney aksı için de önemli bir güzergah olacaktır. Komşu ilçemiz Gürün’den yetişen bir değer ve bölge siyasetçisi olarak projelerimizi gerçekleştirme konusunda geçmişten beri olduğu gibi bundan sonra da desteğinizin bizlerle olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakan Yılmaz ise, “Hazırladığınız projeler sizin de ifade ettiğiniz gibi Darende’nin marka değerini yükseltecek. Darende’nin cazibesi daha da artacak, insanlar daha huzurlu ve mutlu yaşayacağı mekanlara kavuşacak. Darende’deki vatandaşlarımız yaşadıkları yerde doyarken, güzel bir ilçede hayat sürmenin huzurunu tadacaklar” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız