SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakandan OSB'de İncelemeler

0
Güncellendi - 2019-11-11 02:23:08
Bakandan OSB'de İncelemeler
A- A+ PAYLAŞ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Malatya'da Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) ziyaret ederek, fabrikalarda incelemede bulundu.

Bakan Varank, Malatya Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Borsası Projesi temel atma töreninin ardından beraberindeki Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı ile OSB'ye geçti.

Önce Malatya 3. OSB'ye giden Bakan Varank, buradaki incelemelerinin ardından kentte 6 bin ton kapasiteyle kurulması planlanan Malatya Ticaret Borsası Kuru Kayısı Lisanslı Deposu'nun yerini gezerek, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan'dan süreç hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Malatya 1. OSB'ye geçen Varank, beraberindekilerle cam fabrikasını gezdi. Burada cam şişe üretiminin aşamalarını inceleyen Varank, üretim sürecini izledi.

Malatya OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nde de incelemede bulunan Bakan Varank, endüstriyel kazanlar üreten fabrikayı gezip işçilerle sohbet etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • TUNCAY (4 yıl önce)
    Nedense Malatya ya gelen bakanları, sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen büyük fabrikalara götürüyorlar. Sanki diğer fabrikalar da böyleymiş gibi. Gelen bakanlar keşke OSB'ye girince kendileri rastgele bir fabrikayı seçip bilgi alsa, dert dinlese, çalışanlara kulak verse. İşte o zaman anlamlı ve faydalı bir gezi icra etmiş olur. Bu programı hazırlayanlar çok güzel hazırlıyorlar; *Hava limanı - Şehir merkezi yolunu bir gün önce komple süpürüyorlar. *Yol boyu hoş geldin afişleri asılıyor. *Güzel bir yemek tertip ediliyor. *En güzel fabrikalara ziyaret düzenleniyor. *Bir toplantı , birkaç açılış yapılıp Bakan'ı Ankara'ya uğurluyorlar. Bu organizasyon sonunda Bakan Bey'de sanıyor ki Malatya Sanayisi rekora koşuyor, hiçbir sorun yok, yerel yöneticiler ve milletvekilleri çok iyi çalışmış. Lütfen Devlet yöneticilerini yanıltmayın, gerçekleri olduğu gibi görsünler, Adamlar sorun dinlemeye geliyor buraya, oturup ilgili kuruluşlar ile sorunları liste yapın, Bakan'a sorunları yerinde gösterin. Aksi halde bu şekilde her şey yolunda gözüküyor, Malatya ile neden ilgilensinler. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Önce şire pazarındaki kaysı simsarlarını temizleyin.
    0
    0
    Yanıtla