SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakandan Şehit Ailesine Ziyaret

0
Güncellendi - 2017-04-28 19:04:12
Bakandan Şehit Ailesine Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Tunceli'nin Pülümür ilçesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan polis memuru Hasan Yıldırım'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Tüfenkci ve Vali Mustafa Toprak beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Rasim Bulut ve diğer yetkililer ile birlikte şehit Yıldırım'ın Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesindeki baba evine gerçekleştirdikleri taziye ziyaretinde şehidin yakınları tarafından karşılandılar.

Bakan Tüfenkci, baba Suat ve anne Melike Yıldırım ile yakınlarına başsağlığı diledi ve şehidin ailesiyle bir süre görüştü.

Vali Toprak da şehidin anne ve babasına tekrar taziyelerini ileterek her zaman için, her sıkıntılarında devletin tüm imkanları ile birlikte yanlarında olduklarını ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız