SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bakandan Sözünü Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:00:52
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Akçadağ’ı ziyaret etti.

AKP İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarıyla beraber Akçadağ’ı ziyaret eden Öz, kamu kurum ve kuruluşları ile bölge esnafını ziyaret etti.

İlk olarak TİGEM Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Milletvekili Öz, İşletme Müdürü Murat Durmaz’dan faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

Durmaz, işletmedeki laboratuarın kendi alanında Türkiye’nin en büyük ve gelişmiş tesislerinden biri olduğunu belirterek, tesisin Malatya ve Türkiye için önemine değindi.

Vekil Öz, AKP döneminde Malatya’ya sadece Gıda, tarım ve hayvancılık alanında 406 Milyon TL kaynak tahsis edildiğini belirterek, “Üretimden hasada, işlemeden satışa her aşamada üreticimizi destekledik. Mazot desteğini ilk kez başlattık, kimyevi gübre desteğini doğrudan çiftçimize ödedik. Prim destekleri, hayvancılık, tohum ve fidan, tarımsal sigorta, toprak analizi, kırsal kalkınma ve daha birçok destek ile üretimi teşvik ettik” dedi.

AKP Akçadağ seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Malatya Milletvekili Öz’e, AKP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi sundu.

Ömer Faruk Öz, burada yaptığı konuşmada Malatya’ya yapılan yatırımlarla birlikte, devam eden ve planlanan çalışmalardan bahsederek, Akçadağ’ın sorunlarını iyi tahlil ettiklerini belirtti.

Öncelikle halen Battalgazi ilçesinde hizmet veren Akçadağ Meslek Yüksek Okulu’nun Akçadağ ilçesine taşınmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Öz, bu hususta yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akçadağ Meslek Yüksek Okulunun yapımı için İl Özel İdaresi tarafından üniversiteye 25 dönüm arazi tahsis edilmesinin yanı sıra 7,5 Milyon TL ek ödenek sağladıklarını belirtti.

Öz, okulun 2014 Yatırım Programına alındığını ve önümüzdeki yıl hizmete geçeceğini belirtti.

Akçadağ'ın doğal gaza kavuşması için çalışmaların sürdüğünü de dile getiren Milletvekili Öz, Akçadağ’da doğal gaza kavuşması için de çalışmaları takip ettiğini ve Enerji Bakanı Taner Yıldız’dan mümkün olan en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağı sözünü aldıklarını ifade etti.

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Malatya Milletvekili Öz konuşmasında; “Bu seçim sadece yerel seçim değil. Sadece belediye başkanlarını ve meclis üyelerini değil, ülkemizin geleceğini oylayacağız. Seçimin sonuçlarının yerel düzeyden ziyade ülke siyasetine, hatta dünya siyasetine çok etkileri olacak. Hükümete yönelik darbe girişimine, şantaj - montaj kasetlerine en güzel cevabı oy oranımızı daha da artırarak vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Bölge esnafını da ziyaret eden Öz, Aydınlar Köyü ile Gölpınar köylerine de giderek vatandaşlarla sohbet etti. Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar ve Bahri Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı da ziyaret eden TBMM İdare Amiri Öz’e  İl Yönetim Kurulu Üyesi Cumali Altıntop, Namık Kemal Baki, İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, Belediye Meclisi üyesi adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız